مقاله تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) اسانس اسطوخودوس بر روی Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) اسانس اسطوخودوس بر روی Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) اسانس اسطوخودوس بر روی Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) اسانس اسطوخودوس بر روی Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) اسانس اسطوخودوس بر روی Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه استفاده از ترکیبات طبیعی گیاهان در کنترل انواع بیماریهای گیاهی از جمله بیماریهای قارچی، باکتریائی، ویروسی و نماتدها مورد توجه اکثر محققین قرار گرفته است. پیدایش پدید ه های مقاومت به انواع آنتی بیوتیک ها، مسمومیت های ناشی از مصرف سموم شیمیائی و نیز اثرات سوء باقی مانده های سموم مشکلات زیادی را برای سلامت انسان و محیط زیست فرآهم آورده است. از این رو بسیاری ازمحققان با استفاده از فن آوری جدید تهیه و فرمولاسیون سموم غیر شیمیائی با پایه و منشاء گیاهی مبادرت به کنترل تلفیقی بیمار یهای مهم گیاهی را مورد بررسی قرار دادهاند. این تحقیق با هدف تعیین میزان حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) اسانس اسطوخودوس بر روی باکتری Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum انجام گرفت. در این مطالعه بعد از شناسایی مواد موثره اسانس اسطوخودوس، در غلظت های ۰۰۰۴ تا ۴ درصد درمحیط کشت براث مغذی تهیه گردید و سپس حداقل غلظت بازدارنگی به روش سری دوبرابر رقت لوله ای تعیین گردید. کلیه آزمایشات در سه تکرار انجام گردید. نتایج بدست آمده در این مطالعه نشان داد که حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) اسانس اسطوخودوس بر علیه باکتری Pectobacterium carotovorum subsp.Pectobacterium. معادل ۲ می باشد. در این غلظت هیچ گونه رشد قابل مشاهده ای وجود نداشت. با توجه به نتایج بدست آمده می توان نتیجه گرفت که از اسانس اسطوخودوس می توان در کنترل باکتریهای بیمارگر گیاهی از جمله Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum ا ستفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.