مقاله اثر نور فرابنفش بر تعدادی از ترکیبات ثانویه در برخی ژنوتیپ های کنگر فرنگی(Cynara scolymus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نور فرابنفش بر تعدادی از ترکیبات ثانویه در برخی ژنوتیپ های کنگر فرنگی(Cynara scolymus L.) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نور فرابنفش بر تعدادی از ترکیبات ثانویه در برخی ژنوتیپ های کنگر فرنگی(Cynara scolymus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نور فرابنفش بر تعدادی از ترکیبات ثانویه در برخی ژنوتیپ های کنگر فرنگی(Cynara scolymus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نور فرابنفش بر تعدادی از ترکیبات ثانویه در برخی ژنوتیپ های کنگر فرنگی(Cynara scolymus L.) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
آرتیشو یا کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.) به دلیل داشتن خواص دارویی و تغذیه ای بالا، از جایگاه ویژه ای بین سبزی ها برخوردار است. مطالعات گذشته نشان داده است که تابش نور فرابنفش (UV) باعث تحریک تولید برخی از متابولیت های ثانویه در گیاهان میشود. در پژوهش حاضر، اثرات نور فرابنفش از نوع UV-A با طول موج ۳۶۰ نانومتر بر محتوای ترکیبات فنلی، و برخی از صفات اگرومورفولوژیکی گیاه سبزی و دارویی آرتیشو مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، در یک آزمایش گلخانه ای، یک توده کشت شده از اصفهان و دو رقم اصلاح شده از آمریکا و ایتالیا در معرض چهار تیمار(۰، ۱۵، ۳۰ و ۶۰ دقیقه) تابش اشعه فرابنفش نوع A قرار گرفتند. این تیمار ها در مدت زمان ۱۶ ساعت روشنایی روز هر ۲ ساعت یکبار اعمال شد. در بررسی های فیتوشیمیایی با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) پنج اسید فنلیک شامل کافئیک اسید، کوماریک اسید، کلروژنیک اسید، کافئیل کوینیک اسید، دی کافئیل کوئینیک اسید، یک پلی فنل شامل سینارین و ۳ فلاونوئید شامل آپیژنین، لوتئولین و لوتئولین گلیکوزید مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج سنجش ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی موثره با استفاده از HPLC نشان داد که افزایش تابش اشعه UV-A در محیط رشد آرتیشو باعث کاهش میزان ترکیبات موثره مهم دارویی از جمله سینارین، کافئیک اسید، کلروژنیک اسید، لوتئولین و آپی ژنین در عصاره برگ می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.