مقاله اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی و روش مصرف کود بر عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی و روش مصرف کود بر عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی و روش مصرف کود بر عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی و روش مصرف کود بر عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی و روش مصرف کود بر عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی و نحوه مصرف کود بر عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در ایستگاه تحقیقات ماهیدشت کرمانشاه اجرا گردید. محل اجرای طرح در کیلومتر ۲۰ جاده کرمانشاه-اسلام آباد غرب با مختصات ۴۶ درجه، ۵۰ دقیقه و ۳۵ ثانیه طول شرقی و ۳۴ درجه، ۱۶ دقیقه و ۴۹ ثانیه عرض شمالی بود. در این آزمایش، ورمی کمپوست در ۴ سطح (صفر، ۵/۱، ۵/۲و۵/۳ تن در هکتار) در کرت های اصلی، کود شیمیایی در ۳ سطح (صفر، ۵۰ و ۱۰۰ درصد) و نحوه مصرف کود در ۳ سطح (پراکنده، یک نواری و دو نواری) در کرت های فرعی به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان دادند که افزایش میزان ورمی کمپوست (۵/۳ تن در هکتار) و کاهش میزان کود شیمیایی (۵۰ درصد) و نیز مصرف کود به صورت دو نواری باعث افزایش ارتفاع بوته، تعداد ساقه، pH، ECو عملکرد غده شد که بیشترین عملکرد غده در تیمار ۵/۳ تن در هکتار ورمی کمپوست، ۵۰ درصد کود شیمیایی و روش مصرف دو نواری کود بود (۲۴/۶۵۲). انجام این تحقیق به خوبی تأثیر مثبت استفاده از ورمی کمپوست را بر روی عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی نشان داد و در این بین استفاده از مخلوط کود شیمیایی و ورمی کمپوست بیشترین تأثیر را در افزایش ویژگی های فوق داشت. این موضوع نشان میدهد که استفاده تلفیقی از کود شیمیایی و کودهای آلی می تواند ضمن کاهش مصرف کودهای شیمیایی و در نتیجه کاهش مخاطرات زیست محیطی ناشی از مصرف آنها، عملکرد سیب زمینی را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.