مقاله بررسی عدالت اجتماعی به عنوان رویکردی بر تحقق توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: منطقه یازده شهرداری مشهد مقدس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عدالت اجتماعی به عنوان رویکردی بر تحقق توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: منطقه یازده شهرداری مشهد مقدس دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عدالت اجتماعی به عنوان رویکردی بر تحقق توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: منطقه یازده شهرداری مشهد مقدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عدالت اجتماعی به عنوان رویکردی بر تحقق توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: منطقه یازده شهرداری مشهد مقدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عدالت اجتماعی به عنوان رویکردی بر تحقق توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: منطقه یازده شهرداری مشهد مقدس :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
انجام مطالعات شهری با دیدگاه عدالت اجتماعی در سالهای اخیر به عنوان یکی از رویکردهای مهمشناخته شده است. در این رویکرد به شاخصهای مختلفی پرداخته می شود که میزان دسترسی به خدماتشهری ، ارزش افزوده زمین و عدالت در اختصاص کاربری ها از جمله مهمترین آنهاست. یکی از روش هایبهینه ارائه خدمات برای تحقق این امر، تقسیم یک شهر به عنوان یک سیستم به مناطق مختلف و ارائه خدماتشهری متناسب با ویژگی جمعیتی است. تحقق عدالت اجتماعی در شهر ها در نهایت به رضایت شهروندان ازشیوه زندگی خود منجر شده و به ثبات سیاسی و اقتدار ملی کمک شایانی خواهد نمود پس بررسی عدالتاجتماعی در منطقه یازده شهرداری مشهد به عنوان یکی از مناطق مهم جمعیتی کلانشهر مشهد از ضروریاتدستیابی به توسعه شهری و شهر پایدار خواهد بود.روش این پژوهش، بر اساس هدف کاربردی و براساسماهیت توصیفی- تحلیلی است. تعداد خانوار ساکن در منطقه معادل ۴۶۸۱۰ خانوار می باشد که با استفاده ازجدول مورگان جهت تعیین حجم نمونه ۳۸۱ نمونه جهت پرسشگری تعیین گردید. ابزار جمع آوریاطلاعات، استفاده از منابع موجود و برداشت های میدانی بوده و جهت سنجش اطلاعات،از نرم افزارهای SPSS و ARC GIS استفاده شده است. نتایج بررسی ها نشان می دهد شهروندان ناحیه یک، میزان رضایت بیشتری از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی – خدمات فرهنگی و تفریحی در ناحیه خود نسبت به شهروندان ناحیه دو دارند. همچنین توزیع کاربری های آموزشی با عدم تعادل و در نتیجه عدم برقراری عدالت اجتماعیدر سطح منطقه مواجه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.