مقاله تحلیل رفتار انتخاباتی شهروندان استان ایلام در انتخابات مجلس شورای اسلامی (با تأکید برانتخابات مجلس نهم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل رفتار انتخاباتی شهروندان استان ایلام در انتخابات مجلس شورای اسلامی (با تأکید برانتخابات مجلس نهم) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل رفتار انتخاباتی شهروندان استان ایلام در انتخابات مجلس شورای اسلامی (با تأکید برانتخابات مجلس نهم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل رفتار انتخاباتی شهروندان استان ایلام در انتخابات مجلس شورای اسلامی (با تأکید برانتخابات مجلس نهم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل رفتار انتخاباتی شهروندان استان ایلام در انتخابات مجلس شورای اسلامی (با تأکید برانتخابات مجلس نهم) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
این پژوهش بر آن است تا ضمن پیگیری پرسش های زیر برمبنای منابع مکتوب و شواهد تجربی مربوطه، پاسخهایی اجتماعی -فرهنگی ارائه دهد. ارزشهای فرهنگی حاکم چه هستند که در برگزاری انتخابات آزاد مانع ایجاد میکنند؟ چرا علیرغمگسترش ارتباطات و تغییرات اجتماعی، برخی ویژگی های فرهنگ عشایری همچنان پابرجا مانده و دخیل است؟ تجلی اینویژگی های فرهنگی در زمان انتخابات در قالب چه چیزیهایی ظاهر میشود؟ جامعه مورد مطالعه استان ایلام می باشد. دراین پژوهش ضمن بررسی تفصیلی این موضوع به صورت کیفی در قالب بحث های گروهی با پاسخگویان و مصاحبه های عمیق،با بهره گیری از دادههای اسنادی از نوع تحلیل محتوایی به تحلیل رفتار انتخاباتی شهروندان استان ایلام پرداخته شده است.نمونه گیری از نوع نمونه گیری مبتنی بر هدف بوده است. از یافته های تحقیق می توان چنین استنباط کرد که مبانی فرهنگعشیرهای نظام سیاسی ایران در طول تاریخ بر پدیده ی انتخابات و نحوهی اجرای آن مؤثر بوده است. مشارکت فرد در انتخاباتچه به عنوان رأیدهنده و چه به عنوان کاندیداتور براساس تعلقات محدود خویشاوندی و طایفه ای است و خویشاوندگرایی مانعاز تخصص گرایی و قانونمداری به عنوان اساس دموکراسی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.