مقاله شناخت کمی و کیفی کانیهای رسی با استفاده از آنالیز پراش پرتو ایکس در خاک های منطقه درودزن، استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناخت کمی و کیفی کانیهای رسی با استفاده از آنالیز پراش پرتو ایکس در خاک های منطقه درودزن، استان فارس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناخت کمی و کیفی کانیهای رسی با استفاده از آنالیز پراش پرتو ایکس در خاک های منطقه درودزن، استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناخت کمی و کیفی کانیهای رسی با استفاده از آنالیز پراش پرتو ایکس در خاک های منطقه درودزن، استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناخت کمی و کیفی کانیهای رسی با استفاده از آنالیز پراش پرتو ایکس در خاک های منطقه درودزن، استان فارس :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
ترکیبات کانی شناسی اساس تولید را در تمام خاکهای جهان تشکیل میدهند. کانیهای رسی در درک بهتر فرایندهای شیمیایی موجود در خاک و نیز بررسی وضعیت حاصلخیزی و تغذیه گیاه، حائز اهمیت بسیار می باشند. این اهمیت در بخش کشاورزی از جنبه های مختلف مانند تعیین نوع و فواصل آبیاری، تعیین سرعت انتقال املاح در پروفیل خاک، پیشبینی سرنوشت کودها و آفتکش ها مهم بوده و حتی میتواند در تعیین فرمولهای کودی ( نوع و زمان مصرف آنها ) و روشهای بهبود حاصلخیزی و پایدار نگاه داشتن پتانسیل تولید خاک و اراضی نیز مؤثر باشد. این تحقیق برای شناسایی کانیهای رسی به روش پراش اشعه ایکس در یک ردیف پستی و بلندی و زمانی در منطقه درودزن انجام شد. در منطقه درودزن کانیهای رسی در واحدهای مختلف فیزیوگرافی از نظر کیفیت کموبیش مشابه ولی از نظر کمیت متفاوت بودند. نتایج آزمایشهای کانیشناسی نشان از حضور کانیهای ایلیت، اسمکتیت، کلریت، کائولینیت، پالیگورسکایت، کوارتز و ورمیکولایت داشت. حضور کانیهای ایلیت، کلریت ، کائولینیت و کوارتز موروثی میباشد. همچنین منشا آواری ایلیت قابل ذکر است. تشکیل اسمکتیت در خاکهای با زهکشی ضعیف و رطوبت بالا به صورت اتوژنیک است. تشکیل اسمکتیت از پالیگورسکایت و منشا آواری آن نیز در منطقه محتمل میباشد. پالیگورسکایت دارای منشاً آواری و پدوژنیک میباشد. و حضور مقادیر کم کانی ورمیکولایت به دلیل ناپایداری در شرایط کنونی منطقه گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.