مقاله راهکارهای نوین برنامه ریزی مشارکتی در فرایند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده (نمونه موردی: محله جولان شهرهمدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای نوین برنامه ریزی مشارکتی در فرایند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده (نمونه موردی: محله جولان شهرهمدان) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای نوین برنامه ریزی مشارکتی در فرایند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده (نمونه موردی: محله جولان شهرهمدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای نوین برنامه ریزی مشارکتی در فرایند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده (نمونه موردی: محله جولان شهرهمدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای نوین برنامه ریزی مشارکتی در فرایند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده (نمونه موردی: محله جولان شهرهمدان) :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
موضوع بافت های فرسوده سالهاست در جهان مورد توجه سازمان های دولتی و نیز متخصصینی چون شهرسازان و معماران قرار گرفته است و به صورت های متفاوت با آن برخورد می شود. حل مشکلات بافت های فرسوده، نیازمند برخوردی صحیح و روشی مناسب است، بهسازی، نوسازی و یا بازسازی گونه های متفاوتی از مداخله در بافت های فرسوده و مسئله دار است که با روش های متفاوت در کشورهای مختلف مورد اجرا گذارده شده و هریک به گونه ای آن را تجربه نموده اند. ارزیابی تجارب گذشته و تحلیل سیاست های پیشین نشان می دهد که تحقق اهداف و برنامه های بهسازی و نوسازی بافت های شهری مستلزم تعهد مشترک، رویکردی جامع و هماهنگ و برنامه ریزی با مشارکت کلیه نقش آفرینان بویزه ساکنان و مالکان این محدوده ها است. لذا این پژوهش با روش تحلیلی- توصیفی به تبیین اهمیت موضوع مشارکت ساکنین در امر بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده پرداخته و برنامه های بهسازی و نوسازی مشارکتی را در محله جولان شهر همدان م ورد امکان سنجی قرار داده است. نتایج حاصل از مرحله شناخت در قالب جدول SWOT (تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید) مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت بر اساس ماتریس ارزیابی (عوامل درونی و بیرونی) به تدوین راهبردهای قوت- فرصت، ضعف- فرصت، ضعف- تهدید و قوت- تهدید می انجامد. نتایج حاصله از ماتریس ارزیابی، راهبردهای تهاجمی را به عنوان راهبردهایی منتخب برای اصلاح و بهبود بافت فرسوده ی شهری محله جولان شهر همدان معرفی می کند که در متن مقاله به تفصیل به آن اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.