مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود حیوانی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود حیوانی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود حیوانی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود حیوانی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود حیوانی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود حیوانی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) آزمایشی در مزرعه کشاورزی (نمونه موردی:مشهد) در سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. عوامل آزمایش شامل کود دامی در سه سطح (۰، ۲۰ و ۴۰ تن درهکتار) و تراکم گیاه در چهار سطح (۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ بوته در مترمربع) بود. در انتهاء نتایج نشان داد: اثرات کود دامی بر ارتفاع بوته، وزن تر بوته، وزن خشک بوته، وزن تر گل در گیاه، وزن خشک گل در بوته معنی دار بوده و میزان کود دهی ۴۰ تن در هکتار بیشترین تاثیر بر خصوصیات اندازه گیری شده را داشت. در بررسی اثر سطوح مختلف تراکم گیاه مشاهده شد که بیشترین ارتفاع گیاه در تراکم ۲۵ گیاه در مترمربع به دست آمد که با سایر تیمارهای تراکم گیاه تفاوت معنی داری داشت. مقایسه میانگین وزن تر بوته, وزن خشک بوته،وزن تر گل در بوته و وزن خشک گل در بوته در سطوح مختلف تراکم نشان داد که با افزایش تراکم گیاه در واحد سطح وزن تر بوته کاهش یافت. ین نتایج حاکی از آن است که با افزایش تراکم گیاه در مترمربع و توزیع عناصر غذایی مشخص به تعداد گیاهان بیشتر، سبب کاهش وزن بوته و سایر خصوصیات اندازه گیری شده می گردد که نشان دهنده رقابت بین بوته ها در جذب عناصر غذایی از خاک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.