مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود گاوی بر برخی خصوصیات کیفی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود گاوی بر برخی خصوصیات کیفی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود گاوی بر برخی خصوصیات کیفی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود گاوی بر برخی خصوصیات کیفی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تراکم و مقادیر مختلف کود گاوی بر برخی خصوصیات کیفی گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
همیشه بهار گیاهی یکساله و دارویی است که برای زیبایی منظر در فضای سبز شهری نیز کاربرد دارد . با توجه به تاثیرات کودهای شیمیایی بر محیط زیست ، مصرف کود های آلی می تواند اثرات مطلوبتری در کشاورزی داشته باشند. همچنین تعیین تراکم مطلوب بوته در واحد سطح نیز علاوه بر استفاده مناسب از عناصر غذایی خاک ، در مقدار بهینه مصرف بذر موثر است. در همین ارتباط برای بررسی اثرات تراکم گیاه و مقادیر مختلف کود آلی بر عملکرد کیفی همیشه بهار آزمایشی در سال زراعی ۹۲ -۱۳۹۱ در مزرعه تولیدات گیاهی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد انجام گردید . آزمایش بصورت فاکتوریل و بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد . تراکم گیاه در چهار سطح (شامل : ۱۰ ، ۱۵ ، ۲۰ و ۲۵ گیاه در مترمربع) و کود آلی در سه سطح (شامل : ۰ ، ۲۰ و ۴۰ تن در هکتار) به عنوان عامل های آزمایش انتخاب شدند. نتایج حاصل نشان داد که بیشترین درصد اسانس(۸۶/۰ %) و عملکرد کل ماده خشک(۴/۳۷ کیلو گرم در هکتار) در سطح ۴۰ تن در هکتار کود آلی و تراکم ۱۰ گیاه در مترمربع و بیشترین عملکرد تر و خشک گل در واحد سطح به ترتیب(۶۲۰۰ و ۹۰۰ کیلوگرم در هکتار) در سطوح تراکم ۲۰ و ۲۵ گیاه در مترمربع و تیمار ۲۰ تن کود آلی بدست آمد. بر اساس نتایج این مطالعه، کود آلی به میزان ۴۰ تن در هکتار و تراکم ۱۰ گیاه در مترمربع بهترین نتایج را داشتند..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.