مقاله ارزیابی اثر تنش کم آبی بر عملکرد علوفه و کارایی مصرف آب در ارقام یونجه،(Medicago sativa L.)در سال دوم استقرار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تنش کم آبی بر عملکرد علوفه و کارایی مصرف آب در ارقام یونجه،(Medicago sativa L.)در سال دوم استقرار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تنش کم آبی بر عملکرد علوفه و کارایی مصرف آب در ارقام یونجه،(Medicago sativa L.)در سال دوم استقرار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تنش کم آبی بر عملکرد علوفه و کارایی مصرف آب در ارقام یونجه،(Medicago sativa L.)در سال دوم استقرار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تنش کم آبی بر عملکرد علوفه و کارایی مصرف آب در ارقام یونجه،(Medicago sativa L.)در سال دوم استقرار :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر تنش کم آبی بر عملکرد علوفه و کارایی مصرف آب در ارقام یونجه، آزمایشی به صورت کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۹۲-۹۱ در مزرعه آزمایشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اجرا گردید. تیمار آبیاری در چهار سطح و بر اساس رطوبت قابل استفاده خاک (آبیاری پس از ۵۰%، ۶۵% و ۸۰% کل آب در دسترس گیاه در منطقه ریشه و آبیاری مرسوم به عنوان شاهد) به عنوان فاکتور اصلی و ارقام یونجه (بغدادی، مساسرسا، یزدی و همدانی) به عنوان فاکتور فرعی مدنظر قرار گرفتند. نتایج حاصل از میانگین چهار چین متوالی نشان داد که بیش ترین میانگین عملکرد علوفه خشک با ۷۷/۲ تن در هکتار در هر چین مربوط به تیمار آبیاری مرسوم و کم ترین میانگین عملکرد علوفه خشک با ۱۵/۲ تن در هکتار در هر چین از تیمار تنش شدید کم آبی (آبیاری پس از ۸۰% تخلیه رطوبت) حاصل شد. در بین ارقام، رقم بغدادی از عملکرد بالاتری برخوردار بود. بیش ترین میزان کارایی مصرف آب ۵۵/۱ کیلوگرم بر مترمکعب در هکتار از چین چهارم بدست آمد و کم ترین کارایی مصرف آب ۵۳/۰ کیلوگرم بر مترمکعب در هکتار ازچین اول (مرداد ماه) حاصل شد. بیش ترین میزان کارایی مصرف آب مربوط به تیمار تنش ضعیف (آبیاری پس از ۵۰% تخلیه رطوبت) بود. رقم بغدادی دارای بالاترین کارایی مصرف آب بود که با ارقام دیگر اختلاف معنی-داری داشت. نتایج این آزمایش نشان داد که در شرایط تنش خشکی ارقام سازگار با منطقه از عملکرد و کارایی مصرف آب بالاتری برخوردارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.