مقاله ارزیابی اثر دگرآسیبی یونجه بر روی صفات جوانه زنی گیاه ذرت(Zea mays L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر دگرآسیبی یونجه بر روی صفات جوانه زنی گیاه ذرت(Zea mays L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر دگرآسیبی یونجه بر روی صفات جوانه زنی گیاه ذرت(Zea mays L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر دگرآسیبی یونجه بر روی صفات جوانه زنی گیاه ذرت(Zea mays L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر دگرآسیبی یونجه بر روی صفات جوانه زنی گیاه ذرت(Zea mays L.) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر دگرآسیبی یونجه بر روی صفات جوانه زنی گیاه ذرت آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکراردر آزمایشگاه فیزیولوژی گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۹۲ اجرا شد. تیمارها شامل پنچ غلظت ۵/۲، ۵، ۵/۷ و۱۰ درصد عصاره آبی و شاهد بود. نتایج این بررسی نشان داد که با افزایش غلظت عصاره در مقایسه با شاهد صفات درصد و میانگین سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه و ریشه چه، وزن خشک ساقه چه و ریشه چه بطور معنی داری کاهش یافتند، بطوریکه برای تمامی صفات غلظت ۱۰ درصد عصاره بیشترین کاهش را نشان داد. همچنین، بر اساس نتایج بدست آمده طول ریشه چه ذرت نسبت به طول ساقچه آن تحت تاثیر عصاره آبی یونجه کاهش بیشتری نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.