مقاله مقایسه فرایند هیدرولیز با آنزیم آلکالاز و قلیا بر خواص عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده دانه گوجهفرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فرایند هیدرولیز با آنزیم آلکالاز و قلیا بر خواص عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده دانه گوجهفرنگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فرایند هیدرولیز با آنزیم آلکالاز و قلیا بر خواص عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده دانه گوجهفرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فرایند هیدرولیز با آنزیم آلکالاز و قلیا بر خواص عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده دانه گوجهفرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فرایند هیدرولیز با آنزیم آلکالاز و قلیا بر خواص عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده دانه گوجهفرنگی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق هیدرولیز آنزیمی دانه گوجه فرنگی با بکارگیری آنزیم آلکالاز در مقایسه با استخراج قلیایی در سه تکرار مطالعه شد. هیدرولیز در دما ی ۶۰ درجه سانتی گراد، ۸/۵pH: ، غلظت آنزیم ۱% و زمان ۲ ساعت انجام شد. پس از پایان فرایند استخراج، نمونه های پروتئینی بدست آمده از نظر تعیین حلالیت، جذب چربی، چگالی ظاهری و ظرفیت تشکیل کف مورد ارزیابی قرار گرفتند. تیمار آنزیمی در مقایسه با استخراج بدون آنزیم، بازده استخراج پروتئین را از ۵۱% به ۷۲% بهبود بخشید. علاوه بر این در pH های اسیدی حلالیت پروتئین پنج برابر افزایش یافت که رابطه مستقیم با درجه هیدرولیز داشت. حداکثر حلالیت در ۱۱:pH با میزان ۹۷/۴۳% برای نمونه آنزیمی و ۹۵/۷۲% برای نمونه قلیایی مشاهده گردید. ظرفیت کف کنندگی برای هر دو نمونه بالا بود، اما به علت هیدرولیز شدید در نمونه آنزیمی پایداری کف به طور قابل توجهی کاهش یافت. بیشترین میزان جذب چربی در نمونه قلیایی (۳/۶۷) و بیشترین میزان چگالی ظاهری (۰/۶۱۵) در نمونه آنزیمی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.