مقاله نانوریز پوشانی اسیدهای چرب امگا ۳ با استفاده از روش کواسرواسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نانوریز پوشانی اسیدهای چرب امگا ۳ با استفاده از روش کواسرواسیون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانوریز پوشانی اسیدهای چرب امگا ۳ با استفاده از روش کواسرواسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانوریز پوشانی اسیدهای چرب امگا ۳ با استفاده از روش کواسرواسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانوریز پوشانی اسیدهای چرب امگا ۳ با استفاده از روش کواسرواسیون :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
علیرغم وجود شواهد بسیار که همگی تأییدکننده تأثیر مثبت مصرف اسیدهای چرب امگا- ۳ بر سلامت می باشند، متوسط جذب این اسیدهای چرب از طریق رژیم غذایی در اغلب مصرف کنندگان به حد کافی نیست تا به نهایت اثرات مثبت آن ها بر سلامت دست یافت. منابع اصلی خوراکی EPA و DHA غذاهای دریایی همانند روغن های تصفیه شده دریایی و جلبک ها می باشند. بدون تغییرات اساسی در عادات غذایی می توان مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ را توسط غن یسازی مواد غذایی مختلف با روغن ماهی افزایش داد. در این پژوهش از اسیدهای چرب امگا- ۳ به عنوان هسته و از ژلاتین ماهی و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره استفاده شد. پارامترهای متغیر در این پژوهش شامل دورهموژنایزر Rpm 20000 ، ۱۵۰۰۰ ، ۱۰۰۰۰ غلظت امگا-۳ ۳۰%۳۰ ، ۲۰ ، ۱۰ و نسبت ژلاتین ماهی در سه سطح ۶۶% ، ۳۳% ، ۵/۴۹% می باشد. نتایج نشان داد که در تیمارهایی که از غلظت های یکسان امگا-۳ و مواد دیواره استفاده شده بود، سایز ذرات با افزایش دور هموژنایزر افزایش می یابد. در تیمارهای مختلف، در دور Rpm 10000 هموژنایزر، ذرات با اندازه Nm 114 و ۴۲ و ۲۶ کمترین سایز را داشتند. بر طبق نتایج بدست آمده، نانوکپسو لهای تولیدی دارای راندمان بالای ۹۳% بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.