مقاله تحلیل پایداری ترانشه های راه آهن یزد- اقلید به روش تجربی (مطالعه موردی ترانشه کیلومتر ۲۰۰+۱۳۱ الی ۹۵۰+۱۳۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل پایداری ترانشه های راه آهن یزد- اقلید به روش تجربی (مطالعه موردی ترانشه کیلومتر ۲۰۰+۱۳۱ الی ۹۵۰+۱۳۱) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پایداری ترانشه های راه آهن یزد- اقلید به روش تجربی (مطالعه موردی ترانشه کیلومتر ۲۰۰+۱۳۱ الی ۹۵۰+۱۳۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پایداری ترانشه های راه آهن یزد- اقلید به روش تجربی (مطالعه موردی ترانشه کیلومتر ۲۰۰+۱۳۱ الی ۹۵۰+۱۳۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پایداری ترانشه های راه آهن یزد- اقلید به روش تجربی (مطالعه موردی ترانشه کیلومتر ۲۰۰+۱۳۱ الی ۹۵۰+۱۳۱) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به اجرای ترانشه کیلومتر ۲۰۰+۱۳۱ الی ۹۵۰+۱۳۱ راه آهن یزد-اقلید، و مشاهده ناپایداری در دیواره های ترانشه، لزوم پایدارسازی ضروری میباشد. در همین راستا به منظور تحلیل پایداری و ارائه راهکارهای جهت پایدارسازی، مطالعات در سه بخش دفتری، صحرایی و نرم افزاری انجام گردید . بر اساس مطالعات صحرایی، دیواره های ترانشه شامل تناوبی از لایه های گنگلومرایی، ماسه سنگی و سنگ های آرژیلیتی درزه دار میباشد، که به مرور زمان تحت تاثیر فرایندهای هوازدگی ریزش می نمایند . طبق طبقه بندی توده سنگ بر اساس RMR ، توده سنگهای محدوده ترانشه در رده چهار یا رده ضعیف قرار می گیرند، و کلاس پایداری شیب طبق روش SMR، رده IV میباشد. شیب ترانشه های اجرا شده ۳ عمودی به ۱ افقی میباشد که با توجه به نوع مصالح، دیوارهای ترانشه ناپایدار میباشد. به منظور تحلیل پایداری از معیار شکست هوک و براون در نرم افزارهای RocLab و Slide استفاده شده است. که نتایج تحلیلها نشان دهنده ناپایدر بودن دیواره های ترانشه با شیب موجود( ۳ به ۱) میباشد. به علت نوع مصالح ترانشه(تکتونیزه بودن مصالح) با تغییر هندسه شیب می توان به ضریب اطمینان مطلوبی برای پایدارسازی کوتاه مدت رسید. اما برای پایدارسازی دراز مدت نیاز به احداث دیوار حایل میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.