مقاله مرروری کوتاه از اثر دمای پایین بر فرایندهای رشد و گلدهی سوخوارهای زینتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مرروری کوتاه از اثر دمای پایین بر فرایندهای رشد و گلدهی سوخوارهای زینتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مرروری کوتاه از اثر دمای پایین بر فرایندهای رشد و گلدهی سوخوارهای زینتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرروری کوتاه از اثر دمای پایین بر فرایندهای رشد و گلدهی سوخوارهای زینتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مرروری کوتاه از اثر دمای پایین بر فرایندهای رشد و گلدهی سوخوارهای زینتی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
درجه حرارت از میان عوامل محیطی متعدد، مهمترین نقش را در کنترل رشد و گلدهی گیاهان دارد. بسیاری از آن ها برای تکمیل چرخه زندگی سالانه خود به تناوب دمایی "گرما – سرما – گرما" نیاز دارند. دمای معمول برای القاء گل (گل انگیزی) و مراحل اولیه اندام زایی ساقه گلدار بین ۹ تا ۲۵ درجه سانتی گراد در گونه های مختلف، متفاوت است. به دنبال تیمار گرمایی، چندین هفته دوره دمایی پایین (۹-۴ درجه سانتی گراد) در پاییز منجر به طویل شدن ساقه گل دهنده و شکوفایی گل ها می شود. و عدم تیمار سرمایی منجر به کاهش سرعت رشد شاخساره، و اختلالات شدید فیزیولوژیکی در گلدهی می شود. مطالعات نشان می دهد که اثر درجه حرارت در اطراف اندام های زیرزمینی در طول دوره پاییز و زمستان منجر به تغییرات فیزیولوژیکی مهمی در گیاه می شود، ولی مکانسیم ارتباط بین نیاز سرمایی و رشد هنوز مبهم و ناشناخته است. در طول دوره های سرد فرایندهای فیزیولوژیکی خاصی از جمله تغییر در وضعیت آب، تعادل هورمونی، تنفس، جابجایی و تحرک کربوهیدرات ها اتفاق می افتد. چگونگی این تغییرات که منجر به اختلالات در رشد و گلدهی می شود، نیاز به بررسی های بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.