مقاله مکانیابی تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی با به کارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: دشت خوی، استان آذربایجان غربی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکانیابی تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی با به کارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: دشت خوی، استان آذربایجان غربی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکانیابی تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی با به کارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: دشت خوی، استان آذربایجان غربی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیابی تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی با به کارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: دشت خوی، استان آذربایجان غربی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکانیابی تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی با به کارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: دشت خوی، استان آذربایجان غربی) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
تعیین مناطق مناسب برای تغذیه مصنوعی از اهمیت بسیاری برخوردار است که لازم است با دقت کافی انجام شود. به علتوجود پارامترهای متعدد مؤثر در مکانیابی و نیاز به بررسی توأم معیارهای ارزیابی شده و تغییرات مداوم آن ها، سامانه اطلاعاتجغرافیایی ابزاری کارا برای مدیریت و به کارگیری داده های مکانی در این زمینه است. در این تحقیق برای مکانیابی مناطقمناسب تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی در دشت خوی در شمال غربی ایران از فاکتورهای شییب ، کیفییت آب، عمیق آبزیرزمینی و واحدهای زمین شناسی استفاده شده است. نقشه های فوق در محیط GIS و با اعمال روش آنالیز سلسله مراتبیتلفیق شدند. در این مطالعه به منظور مقایسات زوجی معیارها و زیر معیارهای مؤثر بر تغذیه مصنوعی با تهیه پرسشنامه ازدیدگاه های کارشناسان به تعداد ۱۶ نفر استفاده و نتایج موردبررسی قرار گرفتند. همچنین نقشه کاربری اراضی منطقه نیز ازتصاویر ماهوارهای لندست ۸ به منظور اعمال محدودیت کاربری موجود در منطقه استخراج گردید و پس از روی هم گذاری لایهنهایی با بافر ۵۰ و ۱۰۰ متری برای آبراهه های پر آب با رتبه ۳ و ۴، نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که بر اساس دیدگاه های کارشناسی حدود ۴۸/۰۰ هکتار که شامل ۳۹ پلی گون یا منطقه می شود در منطقه دشت خوی برای تغذیه مصنوعی مناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.