مقاله شناسایی نواحی کانه زایی مس با استفاده از داده های ژئوشیمیایی در محدوده کفاز سفلی، استان خراسان جنوبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی نواحی کانه زایی مس با استفاده از داده های ژئوشیمیایی در محدوده کفاز سفلی، استان خراسان جنوبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی نواحی کانه زایی مس با استفاده از داده های ژئوشیمیایی در محدوده کفاز سفلی، استان خراسان جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی نواحی کانه زایی مس با استفاده از داده های ژئوشیمیایی در محدوده کفاز سفلی، استان خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی نواحی کانه زایی مس با استفاده از داده های ژئوشیمیایی در محدوده کفاز سفلی، استان خراسان جنوبی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پژوهش حاضر نتیجه مطالعات ژئوشیمیایی در محدوده کفاز سفلی (خراسان جنوبی) در گستره ای با وسعت ۵۸ کیلومترمربع درمقیاس ۱:۲۵۰۰۰ با تکیه بر آنالیز شیمیایی نمونه های رسوبات آبراهه ای و کانی سنگین (۱۶۸ نمونه ژئوشیمیایی با سایز (۴۰-) مش و ۴۹ نمونه کانی سنگین) منجر به شناسایی کانیسازی خفیف مس (به صورت اکسیده همچون مالاکیت و آزوریت) با ریخت رگچهای در سنگ میزبان آندزیتی دگرسان شده است.پس از جایگزین کردن داده های سنسورد و اندازه گیری خطای داده های ژئوشیمیایی، پردازشهای آماری تک متغیره و چند متغیره انجام شد و نتایج آن به صورت نقشه های ناهنجاری ترسیم و پس از تلفیق نتایج، در نهایت ۵ محدوده الویت دار جهت ادامه اکتشاف معرفی شدند که مهمترین آن چشمه کمرک میباشد که رخنمونی از کانه زایی مس در آن قابل مشاهده است. در بررسی های تک متغیره و چند متغیره، عناصر اصلی کانیساز احتمالی در منطقه مورد استفاده قرار گرفتند. در نهایت نقشه های ناهنجاری برای عناصر کانساری و سنگساز تهیه شد. در بررسی های چند متغیره، آنالیز فاکتوری و تعیین همبستگی بین عناصر انجام گردید. دراین مرحله، پاراژنزهای ژئوشیمیایی و فاکتورهای کانیسازی در محل تعیین و توزیع امتیاز فاکتورها در محدوده مورد مطالعه در قالب نقشه ارائه شد. در نهایت محدوده ناهنجاریهای ژئوشیمیایی برای اکتشافات بعدی مشخص گردید. بر اساس بررسی های صحرایی کانهزایی مس به صورت رگچههای مالاکیتی در سطوح درز و شکاف سنگهای ولکانیکی همراه با گانگ کربنات–سیلیس و بعضا هماتیت انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.