مقاله مطالعه فنل وفلاونوئید کل وفعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سبز در مراحل مختلف رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه فنل وفلاونوئید کل وفعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سبز در مراحل مختلف رشد دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه فنل وفلاونوئید کل وفعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سبز در مراحل مختلف رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه فنل وفلاونوئید کل وفعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سبز در مراحل مختلف رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه فنل وفلاونوئید کل وفعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سبز در مراحل مختلف رشد :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
گیاهان دارویی زیادی در مناطق وسیعی از کشور میرویند که از نظر اقتصادی نیز مهم می باشند. ایران از غنی ترین مناطق دنیا از حیث تعداد و تنوع گیاهان دارویی می باشد و زیره سبز جزء گیاهان دارویی مهم و اقتصادی کشورمان به شمار می رود. زیره سبز، گیاهی علفی، یک ساله، ظریف و معطر از خانواده چتریان می باشد و خواص درمانی فراوانی دارد. به منظور بررسی ویژگی های بیوشیمیایی و برخی پارامترهای فیزیولوژیکی گیاه زیره سبز در مراحل مختلف رویشی این آزمایش انجام شد. ابتدا نمونه های گیاهی در طی دوره رویشی از مزرعه ای در جنوب شهرستان خواف جمع آوری گردید و برای بخشهای مورد نظر به آزمایشگاه منتقل شد. نتایج بیانگر آن است که مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در دانه ها بیشتر از سایر اندام ها در مراحل مختلف رویش بود. توان آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سبز نیز در دانه ها افزایش بسیار معنی-داری را نسبت به سایر اندام های بررسی شده نشان داد..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.