مقاله اثر همزیستی قارچی (Trichoderma virens و Piriformospora indica) و باکتریایی (Rahnell aquatilis) بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه عدس (Lens culinaris)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر همزیستی قارچی (Trichoderma virens و Piriformospora indica) و باکتریایی (Rahnell aquatilis) بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه عدس (Lens culinaris) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر همزیستی قارچی (Trichoderma virens و Piriformospora indica) و باکتریایی (Rahnell aquatilis) بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه عدس (Lens culinaris)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر همزیستی قارچی (Trichoderma virens و Piriformospora indica) و باکتریایی (Rahnell aquatilis) بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه عدس (Lens culinaris)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر همزیستی قارچی (Trichoderma virens و Piriformospora indica) و باکتریایی (Rahnell aquatilis) بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه عدس (Lens culinaris) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
با توجه به اهمیت روزافزون کاربرد کودهای بیولوژیک در راستای نیل به کشاورزی پایدار، مطالعه حاضر جهت بررسی واکنش رنگیزه های فتوسنتزی گیاهچه عدس (.Lens culinaris L) به همزیستی با قارچ های Piriformospora indica، تریکودرما و باکتری حل کننده فسفات (Rahnell aquatilis) اجرا گردید. آزمایش در پاییز ۱۳۹۳، در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی و در چهار تکرار با چهار سطح تلقیح قارچی شامل عدم تلقیح، تلقیح قارچ اندوفیت P.indica، تلقیح قارچ T.virens و تلقیح همزمان دو قارچ در حضور و بدون حضور باکتری انجام شد. بذور عدس قبل از کشت با تیمارهای قارچی و باکتریایی تلقیح شده و در خاک استریل کشت گردید. گلدان ها به مدت چهار هفته در گلخانه نگهداری شده و سپس غلظت رنگیزه های فتوسنتزی برگ شامل کلروفیل a/b, a+b, b, a و کارتنوئید مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تلقیح گیاه عدس با قارچ های تریکودرما، P.indica و تلقیح همزمان آنها در شرایط بدون کاربرد باکتری، بر غلظت رنگیزه های فتوسنتزی از جمله کلروفیل a (به ترتیب ۳۹، ۵۴ و ۵۴ درصد)، b (به ترتیب ۵۰، بیش از دوبرابر و ۷۷ درصد) و مجموع کلروفیل (a+b) (به ترتیب ۴، ۷۵ و ۶۲ درصد) اثر مثبت داشت. کاربرد باکتری نیز تحت شرایط عدم تلقیح قارچ افزایش معنی داری در محتوای کلروفیل ها داشت. همچنین محتوای کارتنوئید در شرایط کاربرد باکتری تحت تأثیر تیمارهای قارچی افزایش معنی داری نشان داد. در مجموع، نتایج بیانگر اثر مثبت همزیستی های قارچی و باکتریایی و بویزه قارچ اندوفیت P.indica بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه عدس در مراحل اولیه رشد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.