مقاله بررسی آگاهی و نگرش مدیران مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه برنامه ریزی استراتژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آگاهی و نگرش مدیران مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه برنامه ریزی استراتژیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آگاهی و نگرش مدیران مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه برنامه ریزی استراتژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آگاهی و نگرش مدیران مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه برنامه ریزی استراتژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آگاهی و نگرش مدیران مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه برنامه ریزی استراتژیک :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به پیچیدگی روزافزون فعالیتها و محیط شدیداً در حال تغییر، ضرورت بهره گیری ازبرنامه ریزی استراتژیک ضروری بنظر می رسد. پژوهش حاضر به منظور تعیین آگاهی و نگرش مدیرانمراکزآموزشی-درمانیدانشگاهعلومپزشکیتبریزدر زمینه برنامه ریزی استراتژیک درسال ۱۳۹۰ انجام پذیرفت. اینمطالعهازنوعمقطعی-توصیفی- تحلیلیاست.جامعهپژوهشیشامل۳۹نفراز۵۷نفرمدیرانارشدومیانیبیمارستان ها؛شاملرئیسبیمارستان،مدیربیمارستان،رئیساموراداری،مدیرامورمالی،معاوناداری- مالیومدیرپرستاریبودکهبهروشسرشماریانتخابشدهبودند.اطلاعاتموردنیازبااستفادهازپرسشنامه ی روا و پایا جمع آوریو برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSSو آزمون های آماری آنالیز واریانس، همبستگی پیرسون، آزمون T مستقل و آزمون تعقیبی توکی استفاده شد. نتایج نشان داد که میزان آگاهی مدیران از نحوه تدوین برنامه استراتژیکدرحدخوبیبودهونگرش آنها نسبت به تدوین و کاربرد برنامه استراتژیک مثبت می باشد. بین آگاهی و نگرش مدیران و همچنین بین آگاهی و سوابق آموزش ضمن خدمت مدیران در زمینه مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک رابطه مستقیم و معنی داری وجود دارد. مدیران تحصیل کرده در رشته های مدیریتی در مقایسه با مدیران تحصیل کرده در سایر رشته ها، نیز مدیران دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس در مقایسه با مدیران دارای مدرک تحصیلی لیسانس اغلب آگاهی بیشتری از نحوه تدوین و کاربرد برنامه استراتژیک دارند.با توجه به نتایج بدست آمده می توان گفت که میزان آگاهی مدیران از نحوه تدوین و کاربرد برنامه استراتژیک درحد متوسط بوده که با توجه به نگرش مثبت مدیران نسبت به تدوین و کاربرد برنامه استراتژیک و درکاهمیتایننوعبرنامهتوسطآنان،زمینهلازمبرایارتقاءآگاهیمدیراندر اینزمینهفراهممی باشد.آموزشضمنخدمتدرزمینه مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک، نقش بسزایی در افزایش آگاهی مدیران در این زمینه داشته است. با توجه به اینکه مدیران تحصیل کرده در رشته های مدیریتی، اغلب آگاهی بیشتری در زمینه تدوین و کاربرد برنامه استراتژیک داشتند این امر بیانگراهمیت بکارگیری افراد متخصص در منصبهای مدیریتی و تدوین برنامه استراتژیک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.