مقاله اثر تاریخ کشت و دور آبیاری بر غلظت فسفر ،غلظت سدیم و غلظت پتاسیم دردو رقم یونجه در منطقه بویراحمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تاریخ کشت و دور آبیاری بر غلظت فسفر ،غلظت سدیم و غلظت پتاسیم دردو رقم یونجه در منطقه بویراحمد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تاریخ کشت و دور آبیاری بر غلظت فسفر ،غلظت سدیم و غلظت پتاسیم دردو رقم یونجه در منطقه بویراحمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تاریخ کشت و دور آبیاری بر غلظت فسفر ،غلظت سدیم و غلظت پتاسیم دردو رقم یونجه در منطقه بویراحمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تاریخ کشت و دور آبیاری بر غلظت فسفر ،غلظت سدیم و غلظت پتاسیم دردو رقم یونجه در منطقه بویراحمد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی اثرات زمانهای مختلف تاریخ کاشت و فواصل مختلف دور آبیاری بر غلظت فسفر ،غلظت سدیم و غلظت پتاسیم دو رقم یونجه همدانی و یزدی (Medicago sativa L.) در منطقه یاسوج در سال ۹۳-۱۳۹۲ انجام گرفت. در این مطالعه از آزمایش اسپلیت پلات و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار و نه تیمار انجام گرفت. در این آزمایش دور آبیاری در سه سطح (شاهد)، ۹۰ و ۱۲۵ میلی لیتر به عنوان عامل اصلی و تاریخ کاشت در سه زمان (۹۳/۲/۱۵، ۹۳/۳/۳۰ و ۹۳/۴/۱۴) به عنوان عامل فرعی بود. صفات مورد مطالعه شامل غلظت فسفر ،غلظت سدیم و غلظت پتاسیم بود. نتایج نشان داد در رقم یونجه یزدی بیشترین غلظت فسفر مربوط به به تیمار W0D3 به میزان ۱/۰۶ (درصد) و کمترین غلظت فسفر مربوط به تیمار W1D1 به میزان ۰/۸۶ (درصد) و بیشترین غلظت پتاسیم مربوط به تیمار W1D1 به میزان ۱/۲۱ (درصد) به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.