مقاله مقایسه بازده و ترکیبهای اسانس اندامهای مختلف بابونه شیرازی Anthemis pseudocotula Boiss.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه بازده و ترکیبهای اسانس اندامهای مختلف بابونه شیرازی Anthemis pseudocotula Boiss. دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه بازده و ترکیبهای اسانس اندامهای مختلف بابونه شیرازی Anthemis pseudocotula Boiss.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه بازده و ترکیبهای اسانس اندامهای مختلف بابونه شیرازی Anthemis pseudocotula Boiss.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه بازده و ترکیبهای اسانس اندامهای مختلف بابونه شیرازی Anthemis pseudocotula Boiss. :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
آنتمیس متعلق به تیره کاسنی و دارای ۲۳ گونه بومی در ایران است که اندام هوایی آنها حاوی اسانس و دارای ارزش دارویی می باشد. برای بررسی ترکیبات اسانس seudocotula Anthemis، بذر آن از گلستان جمع آوری و در کرج کشت گردید. در مرحله گلدهی، از اندام های گل، برگ، ساقه و سرشاخه نمونه تهیه و پس از خشک نمودن در هوا با استفاده از روش تقطیر با آب اسانس گیری شدند. برای شناسایی و جداسازی ترکیب های اسانس از دستگاه کروماتوگرافی گازی و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی استفاده شد. نتایج نشان داد که بازده اسانس گل، برگ، ساقه و سرشاخه گلدار بر حسب وزن خشک گیاه به ترتیب ۰۶/۰، ۰۲/۰، ۰۶/۰ و ۰۶/۰ می باشد. نتایج ۲۳ ترکیب را در برگ نشان داد که ۵ ترکیب عمده بتا- توجون (۳/۲۷%)، کادینه-۴-ان–ال-(سیس) (۱۱%)، کاریوفیلن اکساید (۱۰%)، بتا-اودسمول (۷/۶%)و آلفا ترپینیل بوتانوات (۹/۵%) بودند که بیش از ۵۰ درصد کل ترکیب های اسانس برگ را تشکیل می دادند. در اسانس ساقه ۱۴ ترکیب شناسایی که ترکیبهای عمده آن سیس-بتا-فارنزن (۴/۶۲%)، لاواندالیل ۲– متیل بوتانوات (۴/۱۲%)، بتا- توجون (۹/۲%) و کاریوفیلن اکساید (۸/۲%) بودند. از ۲۵ ترکیب شیمیایی شناسایی شده در اسانس گل، ترکیبات بتا- توجون (۶/۳۳%)، اسپاتولنول (۳/۲۰%)، سیس-بتا-فارنزن (۵/۹%)، ای-بتا-فارنزن (۶/۴%) و بتا-اودسمول (۲/۴%) پنج ترکیب اصلی بودند. از ۲۳ ترکیب شناسایی شده در سرشاخه گلدار، ترکیبات بتا- توجون (۰/۳۴%)، سیس-بتا-فارنزن (۳/۱۲%)، کاریوفیلن اکساید (۳/۱۲%) و ادسمول-۷(۱۱)-ان-۴-ال، استات (۷/۴%) در شمار چهار ترکیب عمده اسانس بودند. بنابرنتایج برای دستیابی به برخی ترکیبات با درصد بالا می توان از اندام معین بصورت جداگانه اسانسگیری بعمل آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.