مقاله مقایسه جمعیت اسپوری و کلونیزاسیون قارچهای میکوریز آربسکولار در باغهای بادام آبی و دیم طی دوفصل زمستان و تابستان در شهرستان بافت (استان کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه جمعیت اسپوری و کلونیزاسیون قارچهای میکوریز آربسکولار در باغهای بادام آبی و دیم طی دوفصل زمستان و تابستان در شهرستان بافت (استان کرمان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه جمعیت اسپوری و کلونیزاسیون قارچهای میکوریز آربسکولار در باغهای بادام آبی و دیم طی دوفصل زمستان و تابستان در شهرستان بافت (استان کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه جمعیت اسپوری و کلونیزاسیون قارچهای میکوریز آربسکولار در باغهای بادام آبی و دیم طی دوفصل زمستان و تابستان در شهرستان بافت (استان کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه جمعیت اسپوری و کلونیزاسیون قارچهای میکوریز آربسکولار در باغهای بادام آبی و دیم طی دوفصل زمستان و تابستان در شهرستان بافت (استان کرمان) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
قارچ های میکوریز آربسکولار با ریشه ی اغلب گیاهان خاک زی همزیستی دارند. درخت بادام ازجمله گیاهانی است که قادر به برقراری همزیستی با قارچ های میکوریز است. به منظور مقایسه جمعیت اسپور میکوریزی و تعیین درصد کلونیزاسیون ریشه های بادام، دو باغ آبی و دیم در شهرستان بافت (استان کرمان) انتخاب گردید. نمونه برداری از خاک و ریشه درختان آبی و دیم در محدوده سایه انداز آن ها و از عمق ۳۰-۰ سانتی متری، در دو فصل زمستان و تابستان به عمل آمد. پس از رنگ آمیزی ریشه ها، میزان کلونیزاسیون میکوریزایی آنها اندازه گیری شد. جمعیت اسپور این قارچ ها نیز در یک گرم خاک با سه تکرار تعیین گردید. نتایج به دست آمده نشان داد که نوع همزیستی میکوریزی درختان بادام، از نوع میکوریز آربسکولار می باشد. میزان کلونیزاسیون میکوریزایی ریشه های بادام دیم و آبی در فصل زمستان، به ترتیب ۷ و ۲۷ درصد بیشتر از فصل تابستان بود. جمعیت اسپور قارچ های میکوریز نیز در ریزوسفر بادام دیم و آبی در فصل زمستان نیز به ترتیب ۴۷ و ۲۹ درصد بیشتر از تابستان بود. همچنین مشاهده شد که جمعیت اسپور قارچ میکوریز در ریزوسفر درختان بادام دیم بیشتر از نمونه های مربوط به بادام آبی بود. نتایج نشان داد که میزان درصد آلودگی ریشه های بادام در شرایط دیم بیشتر از شرایط کشت آبی می باشد. نتایج تحقیق حاضر نشان دهنده اهمیت بسیار زیاد قارچ های میکوریز آربوسکولار در استقرار و پایداری درختان بادام در شرایط مختلف به خصوص شرایط دیم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.