مقاله اثرات ۱- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول و دو فیتاز میکروبی و قارچی بر شاخصهای استخوانی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات ۱- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول و دو فیتاز میکروبی و قارچی بر شاخصهای استخوانی جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات ۱- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول و دو فیتاز میکروبی و قارچی بر شاخصهای استخوانی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات ۱- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول و دو فیتاز میکروبی و قارچی بر شاخصهای استخوانی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات ۱- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول و دو فیتاز میکروبی و قارچی بر شاخصهای استخوانی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثرات افزودن دو نوع آنزیم فیتاز میکروبی و قارچی ۱a-OH-D3 و سطوح مختلف کلسیم و فسفر جیره بر خصوصیات استخوان درشتنی در جوجه های گوشتی انجام شد. ۷۵۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه (راس ۳۰۸ ) در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار و پنج تکرار و ۲۵ پرنده در هر تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار اول (شاهد) : جیره پایه فاقد ۱a-OH-D3 و فیتاز، تیمار دوم شامل : تیمار ۱ به همراه فیتاز قارچی در سطوح توصیه شده، تیمار سوم شامل : تیمار ۱ به همراه فیتاز Ecoli در سطوح توصیه شده، تیمار چهارم شامل : تیمار ۲+ ۱a-OH-D3 با ۰/۲% کلسیم کمتر و ۱۵ / ۰ % فسفر قابل دسترس کمتر، تیمار پنجم شامل : تیمار ۳ + ۱a-OH-D3 با ۲ / ۰ % کلسیم کمتر و ۱۵ / ۰ % فسفر قابل دسترس کمتر، تیمار ششم شامل : جیره پایه به همراه ۱a-OH-D3 فاقد D3 و فیتاز بودند. نتایج نشان داد اثر تیمارهای آزمایشی بر خصوصیات استخوان معنیدار نبود و تنها اسکور TD در تیمار شش به طور معنیداری پایینتر (بهتر) از سایر تیمارها بود (۰/۰۵>P).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.