مقاله طراحی اقلیمی یا معماری همساز با اقلیم با هدف کاهش مصرف انرژی در بناهای مسکونی کشور- نمونه موردی : شهر ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی اقلیمی یا معماری همساز با اقلیم با هدف کاهش مصرف انرژی در بناهای مسکونی کشور- نمونه موردی : شهر ارومیه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی اقلیمی یا معماری همساز با اقلیم با هدف کاهش مصرف انرژی در بناهای مسکونی کشور- نمونه موردی : شهر ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی اقلیمی یا معماری همساز با اقلیم با هدف کاهش مصرف انرژی در بناهای مسکونی کشور- نمونه موردی : شهر ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی اقلیمی یا معماری همساز با اقلیم با هدف کاهش مصرف انرژی در بناهای مسکونی کشور- نمونه موردی : شهر ارومیه :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
برای ساختمانی که موجبات آسایش ساکنین را فراهم کند و از نظر صرفه جویی در مصرف انرژی کارآمد باشد، شناختاقلیم و عوامل تاثیرگذار بر آن از جمله ضروریات به شمار می رود. بدین ترتیب، مرحله اول طراحی اقلیمی، شناخت اقلیم ومرحله دوم چگونگی بهره برداری از آن می باشد. هدف این پژوهش ارایه شیوه ای برای طراحان در مراحل اولیه طراحی،جهت شناخت دقیق اقلیم و ارایه راهکارهایی جهت کاهش مصرف انرژی است. پرسش اصلی این پژوهش موردی با رویکردکمی و تحلیل این است که چگونه می توان با طراحی معماری و انتخاب مناسب فاکتورهای معماری مصرف انرژیساختمان ها را کاهش داد؟ بدین منظور لازم است که ابتدا بررسی نمود در شرایط داخلی کشور، مطالعات مربوطه در رابطهبا ویژگی های اقلیمی در چه حوزه هایی دسته بندی شده و سپس با ارایه طراحی اقلیمی- بر پایه مطالعات اولگی، گیونی وماهونی- برای شهر ارومیه به عنوان نمونه موردی، اصول لازم برای طراحی استخراج نمود. بنابراین بر اساس مطالعاتصورت گرفته و نتایج حاصل، اصول طراحی در ۵ حوزه چیدمان، فرم کالبدی، جهت گیری و تناسبات، اجزای بنا و سقفدسته بندی شدند؛ قرار نتایج حاصل از بررسی جداول مخلوط اقلیمی، روش های اولگی، گیونی و ماهونی بصورت کاربردیدر کنار اصول تعیین شده پیشین بر صحت و دقت این روش اشاره دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.