مقاله تغییرات گاز متان تولیدی در شرایط آزمایشگاهی با تغذیه جیره های مختلف به گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات گاز متان تولیدی در شرایط آزمایشگاهی با تغذیه جیره های مختلف به گوسفند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات گاز متان تولیدی در شرایط آزمایشگاهی با تغذیه جیره های مختلف به گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات گاز متان تولیدی در شرایط آزمایشگاهی با تغذیه جیره های مختلف به گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات گاز متان تولیدی در شرایط آزمایشگاهی با تغذیه جیره های مختلف به گوسفند :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر سطوح مختلف علوفه بر روند تولید گاز متان در نشخوار کنندگان بود. ۷ جیره ی آزمایشی با نسبت های مختلف علوفه(یونجه) به کنسانتره(جو) به ترتیب شامل جیره ی ۱۰۰ درصد علوفه و جیره ی ۷۰ درصد علوفه به ۳۰ درصد کنسانتره و جیره ی ۶۰ درصد علوفه به ۴۰ درصد کنسانتره و جیره ی ۵۰ درصد علوفه به ۵۰ درصد کنسانتره و جیره ی ۴۰ درصد علوفه به ۶۰ درصد کنسانتره و جیره ی ۳۰ درصد علوفه به ۷۰ درصد کنسانتره و جیره ی ۱۰۰ درصد کنسانتره بود که برای بررسی تاثیر تولید گاز متان در در ساعت های مختلف انکوباسیون (۲، ۴، ۸، ۱۶، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶) در ۳ تکرار مورد آزمایش قرار گرفت. مقدار تولید گاز متان با دستگاه (EX-TEC® HS 680) مورد سنجش قرار گرفت. داده های به دست آمده در excelجمع آوری و با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جیره های غذایی مورد مطالعه، وزن کشی (۱۰ ۲۰۰ میلی گرم) و به داخل ظروف آزمایش ریخته شد. مایع شکمبه گوسفند از کشتارگاه تهیه و در فلاسک های حاوی دی اکسید کربن و دمای ۳۹ درجه ی سلسیوس به آزمایشگاه منتقل و با بافر بزاق مصنوعی به نسبت دو به یک مخلوط و در ظرف های آزمایش ریخته شد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد روند تولید گاز متان در جیره ی حاوی ۵۰ درصد علوفه و ۵۰ درصد کنسانتره در ساعت های اولیه انکوباسیون نسبت به بقیه تیمارها بیشتر می باشد، ولی در بقیه جیره های غذایی ترکیب حاوی ۱۰۰ علوفه از ساعت ۲۴ به بعد بیش ترین تولید گاز متان را دارد(۰۰۰۱/0P<).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.