مقاله تنوع ژنتیکی برخی صفات مرتبط با جرم و وزن بذر در ۱۲ توده گیاه دارویی بادرنجبو یه Mellissa officinalis L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تنوع ژنتیکی برخی صفات مرتبط با جرم و وزن بذر در ۱۲ توده گیاه دارویی بادرنجبو یه Mellissa officinalis L دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع ژنتیکی برخی صفات مرتبط با جرم و وزن بذر در ۱۲ توده گیاه دارویی بادرنجبو یه Mellissa officinalis L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع ژنتیکی برخی صفات مرتبط با جرم و وزن بذر در ۱۲ توده گیاه دارویی بادرنجبو یه Mellissa officinalis L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع ژنتیکی برخی صفات مرتبط با جرم و وزن بذر در ۱۲ توده گیاه دارویی بادرنجبو یه Mellissa officinalis L :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بادرنجبویه (Mellissa officinalis L) یکی از گیاهان دارویی مهم دنیا بوده که به دلیل دارا بودن ترکیب های معطر خاص موجود در اسانس آن، در صنایع دارویی و غذایی کاربرد فراوانی دارد. از بین زیرگونه های این جنس، فقط زیرگونه افیسینالیس دارای ارزش اقتصادی بوده و رایحه ای شبیه لیموی تازه از خود متصاعد می کند. موفقیت در هر برنامه اصلاحی به تنوع ژنتیکی جمعیت اولیه بستگی دارد. هدف این تحقیق بررسی تنوع ژنتیکی در صفات مرتبط با جرم و وزن بذر گیاه دارویی بادرنجبویه می باشد. در این بررسی خصوصیات فیزیکی بذر شامل جرم بذر، حجم بذر، چگالی بذر و وزن هکتولیتر بذر در ۱۲ توده ایرانی گیاه بادرنجبویه از طریق طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار بررسی شدند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که بین توده های مورد مطالعه اختلاف معنی داری از نظر همه صفات مورد مطالعه وجود دارد. بیشترین میانگین جرم بذر در توده های اصفهان (۶۹۱/۰ گرم) و شیراز (۶۸۸/۰ گرم)، بیشترین میانگین حجم بذر در توده هریف (۱/۱ سانتی متر مکعب)، بیشترین چگالی بذر (۲۳۰/۱ گرم بر سانتی متر مکعب) و وزن هکتولیتر بذر (۰۷/۱۲۳ کیلوگرم) در توده کرج مشاهده شد. حجم بذر با چگالی بذر و وزن هکتولیتر بذر همبستگی منفی و معنی دار در سطح احتمال ۱% (۸۱۹/۰) داشت. براساس نتایج تجزیه خوشه ای با استفاده از ضریب مربع فاصله اقلیدسی دوازده توده به دو گروه تقسیم شدند. یافته های این مطالعه نشان می دهد که توده های اصفهان، کرج و رودبار در یک گروه و بقیه توده ها در گروه دیگر قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.