مقاله تولید رنگ طبیعی کانتاگزانتین از باکتریDietzia natronolimnae HS-1 جهت ارتقا سلامت و امنیت غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید رنگ طبیعی کانتاگزانتین از باکتریDietzia natronolimnae HS-1 جهت ارتقا سلامت و امنیت غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید رنگ طبیعی کانتاگزانتین از باکتریDietzia natronolimnae HS-1 جهت ارتقا سلامت و امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید رنگ طبیعی کانتاگزانتین از باکتریDietzia natronolimnae HS-1 جهت ارتقا سلامت و امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید رنگ طبیعی کانتاگزانتین از باکتریDietzia natronolimnae HS-1 جهت ارتقا سلامت و امنیت غذایی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
باکتری دایتزیا ناترونولیمنائه اچ اس-۱منبعی نوید بخش جهت سنتز رنگدانه های کاروتنوئیدی سودمند بویژه کانتاگزانتین محسوب میگردد.کاروتنوئیدها از بروز بیماریهائی مثل تصلب شرائین، آب مروارید و بیماریهای قلبی جلوگیری میکنند. در این مطالعه، تولید کانتاگزانتین و بایومس سلولی از ملاس چغندر قند (۴۰ گرم در لیتر) در یک بیوراکتور تحقیقاتی غیر مداوم با سرعت هوادهی (۲، ۴، ۶، ۸ و۱۰ لیتر/ لیتر دقیقه) و میزان تلقیح مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان تولید بایومس (۲۵/۸ گرم در لیتر) و کانتاگزانتین (۱/۸۲ میلی گرم/ میلی لیتر) در سرعت هوادهی ۱۰ لیتر/ لیتر دقیقه و میزان تلقیح (۱۰۹×۴۲) حاصل می گردد. به نظر میرسد مقادیر بالای تولید این رنگدانه از ملاس ضایعاتی بتواند نقش مهمی در افزایش ارتقا و امنیت فرمولاسیون های غذائی و داروئی بر پایه آن داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.