مقاله تاثیر تداخل کانوپی سوروف و مصرف کود نیتروژن بر درصد نیتروژن برگ وساقه لوبیا قرمز در مراحل مختلف رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تداخل کانوپی سوروف و مصرف کود نیتروژن بر درصد نیتروژن برگ وساقه لوبیا قرمز در مراحل مختلف رشد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تداخل کانوپی سوروف و مصرف کود نیتروژن بر درصد نیتروژن برگ وساقه لوبیا قرمز در مراحل مختلف رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تداخل کانوپی سوروف و مصرف کود نیتروژن بر درصد نیتروژن برگ وساقه لوبیا قرمز در مراحل مختلف رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تداخل کانوپی سوروف و مصرف کود نیتروژن بر درصد نیتروژن برگ وساقه لوبیا قرمز در مراحل مختلف رشد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این تحقیق به صورت یک ازمایش مزرعه ای درمزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد اسلامی سنندج درسال ۱۳۹۲ انجام گرفت ازمایش بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح بلوک کامل تصادفی درچهارسطح کوددهی نیتروژن اوره شامل عدم کوددهی ۵۰و۱۰۰و۲۰۰ درصد نیاز به درصد نیاز کودی گیاه به عنوان سطوح عامل اصلی و سه تراکم مختلف سوروف شامل صفر شاهد و۲کمترین تداخل و۲۰بیشترین تداخل بوته درمترردیف به عنوان سطوح عامل فرعی تعیین شد نتایج نشان داد حداکثر و حداقل غلظت نیتروژن ذخیره شده دربرگ لوبیا درطی مراحل مختلف رشد به ترتیب درشرایط عدم حضور علف هرز و بیتشرین تراکم علف هرز بدست آمد همچنین اثرکوددهی برغلظت نیتروژن برگ لوبیا تامیزان مصرف ۱۰۰کیلوگرم کود افزایش پیدا کرده و با مصرف بیشتر کود کاهش پیدا کرد اثرتراکم علف هرز ونیتروژن برغلظت نیتروژن ساقه لوبیا درهیچ یک ازمراحل رشدی معنی دارنشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.