مقاله درجه بندی هوشمند میوه کیوی مبتنی بر منطق فازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درجه بندی هوشمند میوه کیوی مبتنی بر منطق فازی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درجه بندی هوشمند میوه کیوی مبتنی بر منطق فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درجه بندی هوشمند میوه کیوی مبتنی بر منطق فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درجه بندی هوشمند میوه کیوی مبتنی بر منطق فازی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
درجه بندی کیوی اهمیت فوق العاده ای در صادرات این محصول دارد. روند فعلی این فرآیند، مبتنی بر درجه بندی انسانی و به صورت دیداری است که با توجه به خطای ناشی از خستگی چشم، تعداد زیاد میوه و کمبود کارگر در فصل برداشت، بازده بالایی ندارد. با طراحی دقیق و بهینه مکانیزم های درجه بندی در صنایع پس از برداشت کیوی می توان علاوه بر افزایش سرعت و دقت کار، مشکل کمبود نیروی انسانی مجرب را نیز مرتفع کرد. رقم هایوارد کیوی که بازارپسندی بیشتری دارد در این پژوهش مورد ارزیابی قرار گرفت و از ۱۵۰ نمونه کیوی استفاده شد. پس از اندازه گیری جرم میوه، ابعاد آن در دو نوبت با استفاده از کولیس و سامانه ماشین بینایی به دست آمد. پس از انجام فرآیند پردازش تصویر و استخراج ویژگی ها، ابعاد اصلی میوه (قطرها) به عنوان متغیرهای ورودی سیستم فازی استفاده شدند. از ۴۵ قاعده فازی برای ایجاد پایگاه قواعد استفاده شد. در نهایت نمونه ها توسط سامانه فازی درجه بندی شدند که دقتی برابر با ۳۳/۹۱ % به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.