مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای بیوشیمیایی لاشه دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای بیوشیمیایی لاشه دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای بیوشیمیایی لاشه دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای بیوشیمیایی لاشه دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای بیوشیمیایی لاشه دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پژوهش حاضر به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پریبیوتیک اینولین در سطوح صفر، ۱ ، ۲ و ۳ گرم در کیلوگرم جیره بر برخی از فاکتور های بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان آمور (Ctenopharingodon idella) با وزن متوسط ۴/۵±۰/۵ بعد از ۶۰ روز پرورش انجام گرفت. آزمایش درون مخازن ۱۶۰ لیتری با تراکم ذخیره سازی ۱۵ عدد ماهی انجام شد. آزمایش در ۴ تیمار و ۳ تکرار در نظر گرفته شد. غذادهی در حد سیری و ۳ بار در روز انجام شد..نتایج بدست آ مده با استفاده از آزمون تجزیه واریانس یکطرفه (ANOVA) و مقایسه میانگین بین تیمارها بر اساس آزمون چند دامنه ای (تست جدا ساز) دانکن Duncans multiple-range test مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده بین سطوح مختلف پروتئین و ترکیبات مغذی بدن ماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف پریبیوتیک اینولین و ماهیان تغذیه شده با جیره بدون پریبیوتیک اختلاف معنی داری وجود نداشت . بیشترین و کمترین مقدارپروتئین لاشه به ترتیب مربوط به تیمار ۳ گرم پریبیوتیک اینولین در هر کیلو غذا و تیمار ۱ گرم پریبیوتیک اینولین در هر کیلو غذا بود . در میزان چربی لاشه تفاوت معنی داری بین گروه ۲و ۳ نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد. به این صورت که بیشترین میزان چربی لاشه در گروه ۳ و کمترین مقدار در گروه ۱ مشاهده شد. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که سطوح مختلف پریبیوتیک اینولین مورد مطالعه بر پارامترهای بیوشیمیایی لاشه تاثیر معنی داری ندارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.