مقاله واکنش ارقام مختلف گندم نان نسبت به بیماری پاخوره (Take-all)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش ارقام مختلف گندم نان نسبت به بیماری پاخوره (Take-all) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش ارقام مختلف گندم نان نسبت به بیماری پاخوره (Take-all)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش ارقام مختلف گندم نان نسبت به بیماری پاخوره (Take-all)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش ارقام مختلف گندم نان نسبت به بیماری پاخوره (Take-all) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بیماری پاخوره گندم با عامل Gaeumannomyces graminis var. tritici از مهمترین بیماریهای قارچی گندم در مناطق مرطوب میباشد. شناسایی منابع مقاومت به این بیماری مستلزم ارزیابی اولیه ژرمپلاسم گندم نان است. به این منظور ۴۵ ژنوتیپ بهاره و پاییزه گندم نان از بین ۹۶۰ ژنوتیپ انتخابی تهیه شده از دانشکده کشاورزی کرج مورد ارزیابی گلخانه ای قرار گرفتند. صفات مورد بررسی، شاخص علایم بیماری، شدت بیماری، وزن خشک (ریشه، اندام هوایی و بیولوژیک) بود. نتایج حاصل نشان داد که همبستگی معناداری بین وزن خشک و شدت بیماری وجود دارد به طوری که با افزایش وزن خشک شدت بیماری کاهش مییابد. همچنین ارقام بهاره با توجه به وزن خشک و اسکور بیماری حساسیت بیشتری در مقایسه با ارقام پاییزه دارند. در این آزمایش دو ژنوتیپ پاییزه ۱۵۵۳ و ۱۵۶۴ در گروه کاملا مقاوم قرار گرفتند. این دو ژنوتیپ در مطالعات بعدی بیشتر مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.