مقاله وکسیناسیون و پیشگیری از بیماری استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وکسیناسیون و پیشگیری از بیماری استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وکسیناسیون و پیشگیری از بیماری استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وکسیناسیون و پیشگیری از بیماری استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وکسیناسیون و پیشگیری از بیماری استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلا :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پرورش قزل آلا در ایران به سرعت در حال گسترش است همراه با گسترش سریع پرورش قزل آلا در ایران ، کابوس خسارات اقتصادی سنگین ناشی از بیماری ها، پرورش دهندگان را تهدید می کند . ثابت شده است که بیماری استرپتوکوکوزیس علت اصلی حدود ۶۰% تلفات ماهیان سرد آبی در سراسر کشور به خصوص در طول فصل گرم است واکسیناسیون که مبحث جدیدی در ایران می باشد اصولی ترین و به صرفه ترین راه برای کنترل این بیماری می باشد . برنامه ای به منظور توسعه فرهنگ واکسیناسیون در برابر بیماری در نیمه اول سال ۱۳۹۳ ترتیب داده شد . در این مقاله ترویجی بیماری و علایم آن و همچنین روش های واکسیناسیون و نتایج حاصل از آزمایشات صحیح تجاری شامل واکسیناسیون حدود ۱۸۰۰۰۰ قطعه ماهی ، در یکی از بزرگترین مزارع قزل آلای استان مازندران با استفاده از هر دو روش غوطه وری و تزریقی آورده شده است نتایج نشان می دهد که حفاظت قابل توجهی در برابر استرپتوکوکوزیس را می توان با واکسیناسیون به دست آورد. امکان نگهداری گروه شاهد واکسینه نشده با توجه به روند افزایشی تلفات برای مزرعه دار وجود نداشت و حذف شد. اما تلفات کل مزرعه در طی ۱۴۵ روز پایش شد. تلفات در گروه واکسینه ۳۶%- ۱۴% در مقایسه با ۷۵% در گروه شاهد واکسینه نشده ، بود. این اولین تجربه موفق واکسیناسیون تزریقی در مقیاس کل یک مزرعه یا این ظرفیت در کشور می باشد. این نتایج لزوم واکسیناسیون در برنامه امنیت غذایی و استراتژی های پیشگیرانه در برابر استرپتوکوکوزیس در کشور را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.