مقاله زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله زعفران دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زعفران :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
امنیت غذایی از مسائل بسیار مهم در هر کشوری می باشد قبل از تهیه رنگها به طریق سنتتیک برای مصارف خوراکی،داروئی و صنعتی از رنگهای طبیعی استفاده می شد ولی با تهیه این رنگها استفاده از رنگهای طبیعی کاهش یافت با توجه به خطرات رنگهای مصنوعی مجددا رنگهای طبیعی مورد استقبال قرار گرفتند. نتایج مطالعه ای مروری با استفاده از منابع کتابخانه ای و مقالات به بررسی خواص زعفران، عطر و اسانس و کاربرد آن در صنایع غذایی و کاربرد ضایعاتی مثل گلبرگها و ; پرداخته شده است. لذا کشت این گیاه در مناطق مناسب به عنوان راهکاری برای ترغیب استفاده از رنگهای طبیعی و کمک به اقتصاد کشور می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.