مقاله بیوگاز سوختی پاک و ارزان (مروری بر تولید بیوگاز از فضولات حیوانی و فاضلاب های شهری و صنعتی در ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بیوگاز سوختی پاک و ارزان (مروری بر تولید بیوگاز از فضولات حیوانی و فاضلاب های شهری و صنعتی در ایران) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیوگاز سوختی پاک و ارزان (مروری بر تولید بیوگاز از فضولات حیوانی و فاضلاب های شهری و صنعتی در ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیوگاز سوختی پاک و ارزان (مروری بر تولید بیوگاز از فضولات حیوانی و فاضلاب های شهری و صنعتی در ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیوگاز سوختی پاک و ارزان (مروری بر تولید بیوگاز از فضولات حیوانی و فاضلاب های شهری و صنعتی در ایران) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
بیوگاز به نام گاز مرداب نیز شهرت یافته با ترکیبی از متان ‏(CH4) و دی اکسیدکربن(۲‏‎(CO و بوی ‏قابل تشخیص مانند تخم مرغ گندیده . سبک تر از هوا می باشد و طبق مطالعات انجام گرفته در هندوستان آنالیز ‏بیوگاز در جدول زیر ذکر گردیده که میزان درصد گاز متان آن بستگی به دمای هاضم داشته و هر چه دمای هاضم ‏پایین تر باشد درصد متان آن بیشتر و ارزش حرارتی بالاتری دارد ولی میزان گاز تولید شده کمتر است . بیوگاز ها ‏به دو دسته زیر تقسیم می شوند(۱- ‏ بیو گازهای با بار آلی ورودی زیاد۲-‏ بیو گازهایی با بار آلی ورودی کم) ،دستگاهای فوق دارای تفاوتهایی در میزان گاز تولیدی، زمان ماند و نحوه راهبری می باشند..علیرغم وجود پتانسیل خوب برای تولید بیوگاز در ایران (۹۱۷۵۲میلیون مترمکعب متان معادل ۳۰% مصرف گاز طبیعی در بخشهای خانگی ، تجاری وصنایع کشور در سال ۱۳۷۶)، فرایند های بیهوازی و تولید بیوگاز گسترش زیادی نیافته است. تعداد واحدهای هضم فضولات دامی در ایران حدود ۶۰ واحد بوده که ۳ واحد آن در حال کار می‎باشد و کمتر از تعداد انگشتان دست، راکتور و هاضم بیهوازی تصفیه فاضلاب در حال بهره برداری می‎باشند. اهم علل عدم گسترش این فن‎آوری‎ها عبارتند از : ارزان بودن انرژی و پیچیده بودن این پدیده در ایران، نبودن مرجع و متصدی مشخص برای بیوگاز در کشور، نبودن روحیه مشارکت در مردم، عدم آشنایی و آموزش کافی در این زمینه.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.