مقاله اثر ضد میکروبی سویههای لاکتوباسیلوس جدا شده از مدفوع کودکان شیر خوار بر علیه سویههای اشریشیاکلی عامل اسهال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد میکروبی سویههای لاکتوباسیلوس جدا شده از مدفوع کودکان شیر خوار بر علیه سویههای اشریشیاکلی عامل اسهال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد میکروبی سویههای لاکتوباسیلوس جدا شده از مدفوع کودکان شیر خوار بر علیه سویههای اشریشیاکلی عامل اسهال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد میکروبی سویههای لاکتوباسیلوس جدا شده از مدفوع کودکان شیر خوار بر علیه سویههای اشریشیاکلی عامل اسهال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد میکروبی سویههای لاکتوباسیلوس جدا شده از مدفوع کودکان شیر خوار بر علیه سویههای اشریشیاکلی عامل اسهال :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
نوع ترکیبات و خصوصیات شیر مادر می تواند باعث افزایش بهبود میکروفلور روده با غالبیت لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتری شود. لاکتوباسیلوس ها معمولاً به عنوان فلور روده افراد سالم هستند، اگرچه تعداد آنها نسبت به سایر باکتری ها در روده کمتر است. از لاکتوباسیلوس ها معمولاً به عنوان پروبیوتیک به خصوص بر علیه اسهال حاد در کودکان استفاده می شود. مجرای روده تا موقع تولد استریل می باشد و کلونیزاسیون میکروبی بعد از تولد شروع می شود. میکروفلور روده در طی دوره نوزادی تحت تاثر فاکتورهای مختلفی مانند نوع تغذیه (شیر مادر یا شیرخشک)، میزان بلوغ روده، نوع زایمان (طبیعی یا سزارین)، بهداشت، استفاده از آنتی بیوتیک و منطقه جغرافیایی می باشد. هدف از این مطالعه بررسی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از مدفوع کودکان ایرانی بر علیه سویه های اشریشیاکلی عامل اسهال می باشد. از ۷ کودک سالم تهرانی بین ۱ تا ۱۸ماه که از شیر مادر تغذیه داشتند نمونه مدفوع تهیه شد. نمونه های مدفوع بر روی محیط MRS آگار کشت داده شدند و ایزوله های لاکتوباسیلوس رشد کرده توسط تست های بیوشیمیایی و سکانس ژن ۱۶S PCR مورد شناسایی قرار گرفتند. جهت بررسی اثر ضد میکروبی از روش انتشار از چاهک در آگار استفاده شد. ۵ پاتوتایپ استاندارد اشریشیاکلی بر روی سطح پلیت نوترینت آگار کشت داده شدند و ۱۰۰ میکرولیتر از مایع رویی کشت شبانه لاکتوباسیلوس ها در هر چاهک ریخته شد و پلیت ها به مدت ۲۰ ساعت انکوبه شدند و سپس هاله عدم رشد اندازه گرفته شد. در کل ۲۰ ایزوله لاکتوباسیلوس از مدفوع کودکان جداسازی شد و بیشتر ایزوله ها در گونه لاکتوباسیلوس فرمنتوم قرار داشتند. از بین ۲۰ ایزوله، ۷ ایزوله شامل ل. فرمنتوم (۴ سویه)، ل. پاراکازئی (۱ سویه)، ل. پلانتاروم (۱ سویه) و ل. رامنوزوس (۱ سویه) باعث مهار رشد سویه های اشریشیاکلی شدند. نتایج این مطالعه نشان داد که لاکتوباسیلوس های جدا شده از کودکان ایران فعالیت ضد میکروبی بر علیه اشریشیاکلی دارند و این لاکتوباسیلوس ها می توانند به عنوان کاندید پروبیوتیک جهت پیشگیری از اسهال باکتریایی مفید باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.