مقاله راهکارهای توسعه ی پایدار گردشگری شهری با ایجاد پیاده راه های گردشگری پویا در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: خیابان سپه قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای توسعه ی پایدار گردشگری شهری با ایجاد پیاده راه های گردشگری پویا در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: خیابان سپه قزوین) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای توسعه ی پایدار گردشگری شهری با ایجاد پیاده راه های گردشگری پویا در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: خیابان سپه قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای توسعه ی پایدار گردشگری شهری با ایجاد پیاده راه های گردشگری پویا در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: خیابان سپه قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای توسعه ی پایدار گردشگری شهری با ایجاد پیاده راه های گردشگری پویا در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: خیابان سپه قزوین) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
یکی از روش های توسعه ی پایدار گردشگری شهری، جذب گردشگر و راهکارهای ایجاد درآمد بصورت ملی و محلی، فراهم آوری فرصت بازدید از آثار تاریخی درون شهری در قالب محورهای پیاده گردشگری است. ایجاد این محورها بهترین امکان را جهت حفظ و مرمت آثار با ارزش تاریخی و احیای محیط زیست شهری فراهم می آورد. همچنین علاوه بر کاهش معضل ترافیک و الودگی هوا، سبب ایجاد درک درست گردشگران از آثار تاریخی شده و احساس امنیت ناشی از عدم حضور خودروها را افزایش می دهد. این موضوع می تواند موجب توسعه ی پایدار گردشگری شهری با رویکرد حفظ آثار تاریخی شده و بر افزایش میزان خوانایی مکان های گردشگری و هویت شهری و ایجاد خاطره ی جمعی تأثیر مثبت بگذارد. اما ایجاد محور پیاده ی گردشگری نباید از سرزندگی و پویایی محیط بکاهد. بر این اساس با بررسی پیاده راه خیام و استفاده از روش میدانی و انجام تحقیق حاضر، توصیفی- تحلیلی و گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و میدانی بوده و در نتیجه ی آن مشخص شد با ایجاد تغییراتی در مشاغل مورد نیاز گردشگران، دگرگونی نماهای شهری، تعمیر و بازساخت مجموعه های تاریخی جهت افزایش کیفیت بصری، ایجاد تدسیسات و امکانات رفاهی و انجام سایر تغییرات، ایجاد پیاده راه پویای گردشگری میسر خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.