مقاله ارزیابی خصوصیات شیمیایی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دوفصل تابستان و زمستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات شیمیایی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دوفصل تابستان و زمستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات شیمیایی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دوفصل تابستان و زمستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات شیمیایی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دوفصل تابستان و زمستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات شیمیایی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دوفصل تابستان و زمستان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مقدمه و هدف: مطالعه کیفیت شیر و اطمینان از سلامتی آن دارای اهمیت ویژه ای است. شیر ترکیبی کلوئیدی و بسیار پیچیده است که عمده ترکیبات آن را آب، چربی، پروتئین ها، لاکتوز، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. میزان ترکیبات شیر بسته به نوع حیوان و فاکتورهای تغذیه ای و غیر تغذیه ای در نژادهای مختلف گاو شیری متغیر می باشد. هدف از این مطالعه ارزیابی خصوصیات شیمیایی از جمله چربی، پروتئین ، لاکتوز، ماده خشک بدون چربی و نقطه انجماد در شیرخام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دو فصل زمستان وتابستان می باشد. روش مطالعه: بدین منظور در دو فصل تابستان و زمستان تعداد۹۴ نمونه شیر خام تحویلی به کارخانه پگاه بصورت تصادفی تحت شرایط استریل نمونه گیری شد. نمونه ها در کنار یخ به آزمایشگاه منتقل شدند. فاکتورهای شیمیایی شامل چربی، پروتئین، ماده ی خشک بدون چربی، لاکتوز و نقطه ی انجماد توسط دستگاه لاکتواستار در آزمایشگاه گروه بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی شهید باهنر کرمان اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده توسط نرم افزارآماری Stata 11.2 آنالیز شده و از فواصل اطمینان ۹۵ درصد جهت مقایسه ی میانگین مقادیر مختلف بدست آمده از مراکزجمع آوری استفاده شد. یافته ها : نمونه های تابستان و زمستان از نظر میزان چربی، پروتئین ، ماده خشک بدون چربی ،نقطه انجماد و لاکتوزاختلافاتی داشتند اما تفاوت آن ها معنی دار نبود. میانگین چربی کل نمونه ها ۷۶/۳ با درجه اطمینان ۸/۳-۷/۳ ، میزان پروتئین ۹/۲ با درجه اطمینان ۳-۹/۲ ، میزان لاکتوز ۱/۴ با درجه اطمینان ۲/۴ – ۱/۴ ، ماده خشک بدون چربی ۲/۸ با درجه اطمینان ۳/۸-۲/۸ و نقطه انجماد ۴۹۹/۰- با درجه اطمینان ۵۰۳/.- تا ۴۹۴/.- بود. بحث و نتیجه گیری: در نتایج به دست آمده میانگین میزان چربی، لاکتوز و ماده خشک نمونه ها در رنج استاندارد ولی میانگین میزان پروتئین پایین تر از رنج استاندارد و نقطه انجماد نمونه ها بالا تر از رنج بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.