مقاله ارزیابی کیفیت شیر خام دریافتی و وضعیت زیر ساختها در مراکز جمع آوری شیرخام استان مازندران در سال ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفیت شیر خام دریافتی و وضعیت زیر ساختها در مراکز جمع آوری شیرخام استان مازندران در سال ۱۳۹۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت شیر خام دریافتی و وضعیت زیر ساختها در مراکز جمع آوری شیرخام استان مازندران در سال ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت شیر خام دریافتی و وضعیت زیر ساختها در مراکز جمع آوری شیرخام استان مازندران در سال ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت شیر خام دریافتی و وضعیت زیر ساختها در مراکز جمع آوری شیرخام استان مازندران در سال ۱۳۹۲ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در زنجیره سراسری عرضه شیر، توجه به کیفیت شیرخام از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به این نکته، مطالعه حاضر به منظور ارزیابی کیفیت شیرخام در استان مازندران انجام گردید. در این مطالعه، ۹۱ سکوی دریافت شیر خام استان مازندران از فروردین تا اسفندماه ۱۳۹۲ مورد ارزیابی قرار گرفتند. از میان ۹۱ سکو، ۱۱ مورد به صورت تصادفی انتخاب گشته و کیفیت شیرهای تحویلی به آن ها با استفاده از آزمون های الکل و اسیدیته بررسی شد. نمونه ها از لحاظ باقیمانده آنتی بیوتیکی به کمک کیت هایDelvotest و Twinsensorمورد آزمایش قرار گرفتند. داده های به دست آمده با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۲ تحلیل و آنالیز آماری شد. از لحاظ بررسی وضعیت زیرساخت ها، ۲۶%، ۹۵%، ۸۹% و ۶۶% سکوها به ترتیب دارای پروانه بهره برداری، سیستم تهویه مناسب، نور دریافتی کافی و شیلنگ های مخصوص انتقال شیرخام بودند. با بررسی جنس سطوح (دیوار، کف و سقف) در۹۱ سکو مشخص شد که ۳۲% با سنگ، ۴۱% با کاشی و ۴% با فایبرگلاس- فوم پوشیده شده اند. ارزیابی کیفی شیر در ۱۱سکوی انتخاب شده نشان داد که ۱۸% نمونه ها (۲ سکو) از نظر باقی مانده آنتی بیوتیکی مثبت بوده و ۳۸% (۴ سکو) نیز دارای آزمون الکل مثبت می باشند. اسیدیته شیر در دو سکو بالاتر از دامنه طبیعی بود. همچنین نوع جایگاه نمونه گیری (دامداری ها، مراکز جمع آوری و کارخانجات لبنی) در میزان اسیدیته، نتیجه آزمون الکل و باقی مانده آنتی بیوتیکی شیر اثر معنی داری نداشت (۰۵/۰ < p). در نقطه مقابل، محل جمع آوری نمونه های شیر بر بار میکروبی آن دارای تاثیر آماری معنی داری بود (۰۰۱/۰< p). بر اساس نتایج مطالعه حاضر، می توان بار میکروبی بالای نمونه های اخذ شده از سکوها را منتسب به عواملی چون عدم رعایت بهداشت توسط کارگران، شیردوشی نامناسب، حمل و نقل نامطلوب و نیز عدم رعایت زمان بندی مناسب در دریافت شیرخام دانست. البته با توجه به پایین بودن بار میکروبی در سکوهای کارخانجات لبنی در مقایسه با دامداری ها و مراکز جمع آوری، می توان به استفاده از برخی مواد ضدعفونی کننده پیش از ارائه شیر به کارخانجات و یا سایر موارد احتمالی نیز مشکوک گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.