مقاله تاثیر محلول کیتوزان در ثبات کیفی گوشت چرخ شده ماهی کفشک در طول نگهداری در یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر محلول کیتوزان در ثبات کیفی گوشت چرخ شده ماهی کفشک در طول نگهداری در یخچال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر محلول کیتوزان در ثبات کیفی گوشت چرخ شده ماهی کفشک در طول نگهداری در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محلول کیتوزان در ثبات کیفی گوشت چرخ شده ماهی کفشک در طول نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر محلول کیتوزان در ثبات کیفی گوشت چرخ شده ماهی کفشک در طول نگهداری در یخچال :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در دهه اخیر گرایش مصرف کنندگان به محصولات غذایی سالم و با کیفیت بهتر و همچنین با دسترسی آسان افزایش یافته که این امر سبب افزایش تحقیقات در خصوص کاربرد مواد طبیعی زیستی و آنتی میکروبی در صنایع غذایی شده است. در این مطالعه تیمارها شامل تیمار شاهد و تیمار شستشو شده با کیتوزان ۲ درصد است. گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان ۲ درصد شستشو داده شد و سپس در یخچال (۴ درجه سانتی گراد) به مدت ۱۲ روز نگهداری گردید. آزمایش میکروبی شامل اندازه گیری TVC در بازه زمانی سه روزه انجام گرفت. مقادیرTVC در نمونه های شستشو شده با کیتوزان ۲ درصد در مقایسه با تیمار شاهد به طور معنی داری (p<0.05)پایین تر بود. نتایج نشان داد که استفاده از محلول کیتوزان ۲ درصد، سبب افزایش زمان ماندگاری محصول گردید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.