مقاله بررسی امکان استفاده از پودر اسپیرولینا در تولید بستنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از پودر اسپیرولینا در تولید بستنی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از پودر اسپیرولینا در تولید بستنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از پودر اسپیرولینا در تولید بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از پودر اسپیرولینا در تولید بستنی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
سابقه و هدف: ریزجلبک اسپیرولینا یک منبع مغذی غنی از اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب ضروری، کاروتنوئیدها، مواد معدنی و ویتامین هاست و بنابراین به صورت بالقوه می تواند نقش مهمی در رژیم غذایی انسان داشته باشد. تحقیق حاضر بر روی غنی سازی بستنی به وسیله پودر ریزجلبک اسپیرولینا تمرکز دارد. روش مطالعه: پودر اسپیرولینا در غلظت های ۰۷۵/۰ ، ۱۵/۰ ،۲۳/۰ و ۳/۰ درصد به ترتیب به جای ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد پایدار کننده در بستنی جایگزین گردید. اثر ریز جلبک مورد مطالعه بر محتوی پروتئین، کربوهیدرات، چربی، خاکستر، آهن و کل مواد جامد بستنی اندازه گیری شد. همچنین ویسکوزیته، اور ران و مقاومت در برابر ذوب در بستنی محاسبه گردید. سفتی بافت با استفاده از بافت سنج و نقطه انجماد توسط کرایوسکوپ اندازه گیری شد. ارزیابی حسی محصول تولید شده در روز اول تولید توسط پانل داوری و به روش هدونیک انجام شد. یافته ها: با افزایش سطوح اسپیرولینا پروفیل تغذیه ای بهبود پیدا کرد، افزایش در اور ران و عدد نفوذ و کاهش در نسبت همزنی مشاهده گردید. همچنین پودر اسپیرولینا رنگ سبز روشن به بستنی غنی شده داد. نتیجه گیری: . پودر اسپیرولینا را می توان بدون تاثیر برخواص حسی بستنی با غلظت ۱۵/۰درصد به جای ۵۰ درصد تثبیت کننده مورد استفاده قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.