مقاله بررسی خواص حسی و رئولوژیکی ماست هم زده کم چرب با آردجوانه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص حسی و رئولوژیکی ماست هم زده کم چرب با آردجوانه گندم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص حسی و رئولوژیکی ماست هم زده کم چرب با آردجوانه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص حسی و رئولوژیکی ماست هم زده کم چرب با آردجوانه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص حسی و رئولوژیکی ماست هم زده کم چرب با آردجوانه گندم :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
مقدمه و هدف: امروزه افزایش وزن در اکثر کشورهای جهان، به معضلی جدی تبدیل شده است و از مهمترین بیماریهایی به شمار می رود که نیاز به پیشگیری سریع جهانی دارد. به منظور کاهش این عوارض، متخصصان تغذیه و صنایع غذایی مصرف منابع غذایی کمچرب و بیچربی را توصیه کردهاند، اما کاهش چربی در رژیم غذایی بدان معنی نیست که زندگی با غذاهای خشک و بیمزه سپری شود بلکه ترکیبات مختلفی با نام جانشینهای چربی جهت احساس لذتبخشی در هنگام مصرف محصولات کمچرب یا بیچربی از گذشته تا کنون در حال تولید هستند از جمله محصولات با چربی کاهش یافته، میتوان به ماست همزده کمچرب تهیه شده با آرد جوانه گندم اشاره کرد. هدف از این تحقیق بررسی خواص حسی و رئولوژیکی ماست همزده کمچرب تهیه شده با آرد جوانه گندم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.