مقاله بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی منابع آبی مجاور محل دفن مواد زاید جامد (زباله شهری)؛مطالعه موردی شهر رستم آباد (استان گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی منابع آبی مجاور محل دفن مواد زاید جامد (زباله شهری)؛مطالعه موردی شهر رستم آباد (استان گیلان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی منابع آبی مجاور محل دفن مواد زاید جامد (زباله شهری)؛مطالعه موردی شهر رستم آباد (استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی منابع آبی مجاور محل دفن مواد زاید جامد (زباله شهری)؛مطالعه موردی شهر رستم آباد (استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی منابع آبی مجاور محل دفن مواد زاید جامد (زباله شهری)؛مطالعه موردی شهر رستم آباد (استان گیلان) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در ارتباط با موضوع این مقال بایستی گفت که تلاش های مختلفی در دنیا و در داخل کشور صورت گرفته و می گیرد وتشابهات زیادی بین این مطالعات وجود دارد اما متفاوت بودن تیپ آب ها در هر اقلیم، لزوم بررسی منطقه ای آن را ضروریمی کند. متاثر شدن آبخوان ها از خشکسالی و یا بارندگی ها با نفوذ آلاینده های زیست محیطی می تواند تهدید جدی برایمنابع آبی باشد. از دلایل تغییرات کیفی آب های زیرزمینی می توان به خشکسالی ها ، افزایش مصرف بی رویه در کشاورزی وورود شیرابه زباله به بستر، اشاره کرد. شیرابه زباله یک فاضلاب قوی با BOD و COD بسیار بالاتر از فاضلاب شهری ودارای PH بسیار پایینتر و اسیدی تر از آن. عدم وجود برنامه های مراقبتی، عدم مکان های مناسب زمین شناسی برای دفنزباله، روشهای دفن تلنباری و عدم استفاده از بستر نفوذناپذیر سبب بروز آلودگی و تغییرات کیفی آب های زیرزمینی گردید.اطلاعات آزمون ها از سال ۱۳۸۶، ۱۳۸۷، ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ بصورت پراکنده موجود است. هر چند تعداد آزمون ها کفایت لازمبرای اظهار نظر قطعی، تجزیه و تحلیل روند وضعیت کیفی منابع آبی شهر را ندارد، اما با این حال روند تغییرات در بعضی ازپارامترها آنقدر زیاد است که می توان تا حد زیادی تحلیل درستی از کیفیت آن در آینده ارائه کرد. با عنایت به بررسینمودارها می توان گفت که تغییرات pH مناسب بوده اما EC و TDS افزایش چشمگیری در مجموع داشته و این نشان از پایینآمدن کیفیت شرب می باشد. در مجموع با تمام نکاتی که ذکر شد، می توان راه کارهایی برای جلوگیری از آلودگی آبهایزیرزمینی ارائه داد که توجه کردن به آنها می تواند تضمین بیشتری در حفظ کیفیت این منابع آبی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.