مقاله مقایسه ترکیبات تشکیل دهنده آنغوزه شیرین طبس و آنغوزه تلخ لار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ترکیبات تشکیل دهنده آنغوزه شیرین طبس و آنغوزه تلخ لار دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ترکیبات تشکیل دهنده آنغوزه شیرین طبس و آنغوزه تلخ لار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیبات تشکیل دهنده آنغوزه شیرین طبس و آنغوزه تلخ لار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ترکیبات تشکیل دهنده آنغوزه شیرین طبس و آنغوزه تلخ لار :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آنغوزه گیاهی است دارویی، مرتعی و صنعتی که با تیغ زدن ریشه گیاه شیره یا صمغی بدست می آید که بویی تند گوگردی شبیه به بوی سیر متعفن و طعم زننده دارد که به دو صورت اشکی و توده ای در بازار عرضه میشود که بسته به نوع گیاه دو نوع آنغوزه تلخ و شیرین از آن برداشت میشود. علیرغم تفاوت ظاهری گیاهان و صمغهای مورد برداشت، هر دو نوع متعلق به گونه Ferula assa – foetida است. در طب سنتی برای صمغ گیاه آنغوزه تاثیر ضدتشنج، ضدکرم، رفع بیماریهای عصبی، اشتهاآور، رفع تنبلی روده، رفع درد کلیه، تقویت حافظه، ضدروماتیسم، رفع ضرر اغذیه چرب، ضدگرفتگی عضلات و تأثیر بر فشار خون ذکر شده است. همچنین در دامپزشکی جهت تهیه حمامهای آرسنیکی مورد استفاده قرار میگیرد. به منظور مقایسه ترکیبات تشکیلدهنده آنغوزه شیرین طبس و آنغوزه تلخ لار، پس از استحصال شیره به روش سنتی از گیاه آنغوزه، اسانسگیری به روش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام گرفت و اسانس به دست آمده توسط سولفات سدیم آبگیری شد.اسانسها توسط تکنیکهای GC و GC/MS آنالیز گردیدند. نتایج این پژوهش نشان داد که اسانس آنغوزه شیرین طبس دارای ۴۴ ترکیب و اسانس آنغوزه تلخ لار دارای ۵۶ ترکیب میباشند. ترکیبات عمده اسانس آنغوزه توده طبس عبارتند ار: (ای)-۱- پروپنیل سیس بوتیل دی سولفید (۴۱/۰۸۸%)، (زد)-۱- پروپنیل سیس- بوتیل -دی سولفید (۲۶/۲۶۳%)، بیس (۱- متیل تیو) پروپیل دی سولفید (۷/۵۶۶%) ، بیس (۱-متیل پروپیل) دی سولفید (۳/۰۹%)، و آلفا لونگیپینن (۲/۹۳۷%) و ترکیبات عمده توده آنغوزه لار عبارتند از: ((ای)-۱- پروپنیل سیس -بوتیل- دی سولفید (۲۴/۲۹۷%) ، (زد-۱- پروپنیل سیس -بوتیل- دی سولفید (۱۲/۴۰۳%) ، ۱۰-اپی-جی-ایودسمول (۹/۵۳۸%) ، آلفا- پینن (۹/۴۱۳%) ، بتا- پینن (۷/۶۵۴%)، (زد)- بتا- اوسمین (۴/۸۴۳%) ، بیس (۱- متیل تیو) پروپیل دی سولفید (۴/۱۲۲%) و دی هیدرو بی- آگاروفوران (۳/۴۴۸%)).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.