مقاله بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این بررسی با استفاده از روش نمونه برداری تصادفی و منظم، تعداد ۱۶۰ نمونه شامل شیر خام گاو، گوسفند و بز و محصولات ماست و پنیر سفید حاصل از شیر گاو تولید شده بوسیله مراکز تولید محصولات لبنی از شهرستان های استان همدان جمع آوری و از نظر باقیمانده فلزات سرب و کادمیوم با استفاده روش جذب اتمی شعله ای مورد آزمایش قرار گرفت. از میان تمامی نمونه های مورد آزمایش میانگین سرب در نمونه های پنیر سفید بالاترین مقدار(۰۳۲۶) و در نمونه های ماست در کمترین مقدار(۰۰۸۲) قرار داشت. از میان نمونه های شیرخام هم مانند سرب، بالاترین میانگین اندازه گیری شده مربوط به شیر بز بود (۰۰۰۶). بالاترین میانگین کادمیوم مربوط به شیر بز (۰۰۰۶) و کمترین میانگین آن مربوط به شیر گاو بود (۰۰۰۳). در این بررسی، میانگین سرب در هیچ یک از نمونه ها بالاتر از حد مجاز نبوده و تمامی نمونه ها از نظر کادمیوم در محدوده مجاز قرار داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.