مقاله تعیین میزان آلودگی فلزات سرب و کادمیوم در شیر های پاستورریزه تولیدی در استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان آلودگی فلزات سرب و کادمیوم در شیر های پاستورریزه تولیدی در استان لرستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان آلودگی فلزات سرب و کادمیوم در شیر های پاستورریزه تولیدی در استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان آلودگی فلزات سرب و کادمیوم در شیر های پاستورریزه تولیدی در استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان آلودگی فلزات سرب و کادمیوم در شیر های پاستورریزه تولیدی در استان لرستان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
شیر به عنوان کامل ترین ماده غذایی طبیعت شناخته شده است. آلودگی این ماده حیاتی و فرآورده های آن می تواند خطر جدی برای سلامت جامعه محسوب شود. فلزات سنگین از جمله سرب و کادمیوم از مهمترین سمومی هستند که در طبیعت گسترده شده و به آسانی وارد چرخه غذائی می شوند. با توجه به اثرات تجمعی و زیان آور کادمیوم در بدن انسان که حتی در مقادیر اندک و تماسهای کم باعث آسیبهای کلیوی، استخوانی و قلبی عروقی می گردد، تعیین مقدار آن در مواد غذایی بخصوص شیر که یکی از پر مصرف ترین آنهاست، الزامی به نظر می رسد. این مطالعه به صورت مقطعی طی زمستان سال ۱۳۹۲ انجام شد ۶۰ نمونه شیر پاستوریزه از برندهای مختلف به صورت تصادفی از کارخانجات تولیدی فرآورده های لبنی استان لرستان جمع آوری گردید. نمونه ها پس از جمع آوری سریعا به آزمایشگاه تحویل و توسط دستگاه جذب اتمی مجهز به کوره گرافیتی میزان فلزات سرب و کادمیوم با استفاده از روش AOAC اندازه گیری شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که میزان سرب در۶/۶ % نمونه ها (۴ نمونه) و میزان کادمیوم در ۳/۱۸ % (۱۱ نمونه) بیش از میزان مجاز اعلام شده از سوی سازمان کدکس برای فرآورده های لبنی بود. با توجه به سرانه مصرف شیر در کشور، این میزان از آلودگی به فلزات سمی جمعیت قابل توجهی را تحت تأثیر قرار می دهد لزوم پایش دائمی شیر خام و پاستوریزه برای احراز سلامت شیر و فرآورده های شیری مورد مصرف انسان ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.