مقاله تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (نمک، pH ورطوبت واندیس صابونی)ومیکروبی و ارگانولپتیکی پنیر خامه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (نمک، pH ورطوبت واندیس صابونی)ومیکروبی و ارگانولپتیکی پنیر خامه ای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (نمک، pH ورطوبت واندیس صابونی)ومیکروبی و ارگانولپتیکی پنیر خامه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (نمک، pH ورطوبت واندیس صابونی)ومیکروبی و ارگانولپتیکی پنیر خامه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (نمک، pH ورطوبت واندیس صابونی)ومیکروبی و ارگانولپتیکی پنیر خامه ای :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
در دو دهه گذشته استفاده از پروبیوتیکها در مواد غذایی بخصوص در شیر و فرآورده های لبنی رو به افزایش بوده است. هدف از انجام این تحقیق بررسی تأثیر سویه پروبیوتیک بر روی خواص شیمیایی در طی تولید و نگهداری پنیر پروبیوتیکی و پنیر خامه ای میباشد. دو نوع پنیر تولید شده که یکی از آن به وسیله استارتر تلقیح گردید و دومی از سویه های پروبیوتیکی لاکتو باسیلوس کازئی میباشد. از پنیرهای تهیه شده در زمانهای مختلف برای بررسی میزان خواص شیمیایی نمونه برداری شد. در طی تولید پنیر پروبیوتیکی میزان رطوبت به طور معنی داری بالاتر از نمونه پنیر غیر پروبیوتیکی بوده ومیزان pH نمک واندیس صابونی کاهش یافت.به علاوه در ارزیابی حسی، پنیرهای تولید شده با آغازگر الحاقی پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی به مجموعنمرات بالاتری نسبت به پنیرهای شاهد نشان داده شد.درنهایت باتوجه به این نتایج به نظر میرسدکه،پنیر پروبیوتیکی تولیدشده بالاکتوباسیلوس کازئی درمقایسه باپنیرخامه ای ازکیفیت تغذیه ای بالاتری برخوردارباشند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.