مقاله ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریتسدیم در شیر با استفاده از روش اسپکتروفتومتریUV


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریتسدیم در شیر با استفاده از روش اسپکتروفتومتریUV دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریتسدیم در شیر با استفاده از روش اسپکتروفتومتریUV  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریتسدیم در شیر با استفاده از روش اسپکتروفتومتریUV،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریتسدیم در شیر با استفاده از روش اسپکتروفتومتریUV :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تقلبات غذایی یکی از مواردی است که در دهه اخیر توجهات زیادی را به خود جلب کرده است این تقلبات به خصوص در مورد محصولاتی مانند شیر که به صورت روزانه مورد استفاده قرار می گیرند بسیار حائز اهمیت است. شیر یک غذای کامل است که مصرف کنندگان آن جمعیت وسیعی از جامعه شامل زنان، کودکان و افراد مسن را در برمی گیرد. انتخاب این موضوع براساس شایعات مطرح شده در تابستان ۱۳۹۲ مبنی بر استفاده از شوینده وایتکس در شیر برای کاهش بار میکروبی انتخاب شد. براین اساس درنظر گرفته شد تا در طی تحقیق حاضر پس از تکوین و معتبر سازی یک روش ساده و حساس برای ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریت در ماتریکس شیر، این روش برای بررسی احتمال حضور و تعیین مقدار هیپوکلریت در گروهی از نمونه های شیر که در سطح شهر تهران توزیع می شود، مورد استفاده قرار گیرد. درنهایت این مطالعه توانست با استفاده از روشی مبنی بر اسپکتروفتومتری با دستگاه UV، و خواندن جذب معرف تیونین در طول موج ۶۰۰نانومتر، هیپوکلریت سدیم را در مقادیرmg/ml 4-4/0 تعیین مقدار کند و پیشنهاداتی در زمینه چگونگی تأثیر و تخریب این ماده شیمیایی در شیر داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.