مقاله عکس العمل دمای کانوپی و کلروفیل برگ سویا به پرایمینگ بذر در وضعیت زیست محیطی کمبود اب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عکس العمل دمای کانوپی و کلروفیل برگ سویا به پرایمینگ بذر در وضعیت زیست محیطی کمبود اب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عکس العمل دمای کانوپی و کلروفیل برگ سویا به پرایمینگ بذر در وضعیت زیست محیطی کمبود اب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عکس العمل دمای کانوپی و کلروفیل برگ سویا به پرایمینگ بذر در وضعیت زیست محیطی کمبود اب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عکس العمل دمای کانوپی و کلروفیل برگ سویا به پرایمینگ بذر در وضعیت زیست محیطی کمبود اب :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی عکس العمل دمای کانوپی و کلروفیل برگ گیاه سویا و برهم کنش پدیده زیست محیطی کم ابی و عمل پرایمینگ بذر آزمایشی به صورت اسپلیت پلات- فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. عامل ابیاری در دو سطح شامل ابیاری کامل ((a(1) و قطع ابیاری در مرحله گلدهی ((a(2) در کرت های اصلی و دو عامل رقم و پرایمینگ بصورت فاکتوریل در کرت های فرعی قرار گرفتند. عامل رقم در دو سطح شامل رقم (L(17 به عنوان ((b(1) و رقم هابیت به عنوان ((b(2) و عامل پرایمینگ با اسید آسکوربیک در چهار سطح شاهد با بدون پرایمینگ ((c(1)، ۵۰ میلی گرم در لیتر ((c(2)، ۱۰۰ میلی گرم در لیتر ((c(3) و ۱۵۰ میلی گرم در لیتر ((c(4) بودند. نتایج نشان داد که شاخص اسپاد و میزان کلروفیل a برگ در رقم هابیت بیشتر از (L(17 بود، همچنین اثر متقابل BC (رقم در پرایمینگ) نشان داد که افزایش غلظت اسید آسکوربیک در پرایمینگ بذر رقم هابیت موجب افزایش معنی دار میزان کلروفیل a در برگ شد ولی پرایمینگ اثری بر میزان کلروفیل a در رقم (L(17 نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.