مقاله کاربردهای آب پنیردرصنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای آب پنیردرصنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای آب پنیردرصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای آب پنیردرصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای آب پنیردرصنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
آب پنیر ح اوی ۵۵درصد ازموادغذایی شیرشامل لاکتوز ویتامین ها آنزیم وموادمعدنی محلول پروتئین های محلول و اسیدهای آلی می باشدفازمحلول شیر است که بعدازانعقاد کازئین دراثرعمل مایع پنیر با باکتریهای لاکتیکی جداد می شود یکی ازمحصولات جانبی کارخانجات لبنی می باشد که با آلودگی بسیاربالا ازالاینده های خطرناک بشمار می آید امروزه استفاده ازموادحاوی پروتئین مانند پودرآب پنیر موردتوجه بسیاری قرارگرفته است آب پنیر باداشتن واص تغذیه ای خوب ازجمله پروتئین ها و املاح قابلیت کاربرد درفراورده های دیگر را داشته و ازاین طریق کمک بسیاری به جلوگیری ازاتلاف منابع و آلودگی محیط زیست می نماید درسالهای اخیر تحقیقات وسیعی راجع به سودمندی آب پنیر و افزایش استفاده های ممکن ازپروتئین های آب پنیر درصنعت موادغذایی اشکار گردید ازجمله کاربردهای مورد بررسی استفاده درسس های سالاد کم چرب و استفاده ازاسیدلاکتیک درصنعت استفاده دراسنک ها درانواع نان و شربت قندی رژیمی و بطور کلی بهبود خواص فیزیکی محصولات لبنی و غیره ;. پروتئین های آب پنیر ازقابلیت بسیار بالایی جهت تولید غذاهای سلامت افزا برخوردار میباشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.